Félek lemenni a konditerembe?
Sziasztok
Leadtam 30 kilót és úgy érzem itt az ideje rendesen elkezdeni a diéta mellett mozogni is valamit. Most vagyok 90 kiló 170 centihez (tudom, még mindig sok) és félek lemenni így a konditerembe. Nem fognak kinézni a túlsúlyommal? (Személyi edzőt is keresnék)
23/L
Valószínűleg senkit nem fog érdekelni. Kondiba mindenféle emberek járnak. Láttam olyat, aki csak idétlenül táncolt és senkit nem érdekelt.
Igazából bárhogyan kinézhetsz, az a lényeg, hogy te hogyan érzed magad.
Vannak dokumentumfilmek extrém túlsúlyos emberekről és kicsit sem zavarja őket, hogy mit gondolnak róluk a nézők.
Mások meg azért izgulnak, mert van egy őszhajszáluk. Szóval kell egy kis szégyentelenség szerintem.
ha engem 125 kilósan nem néztek ki, téged sem fognak. ettől ne tarts.
a kondiban azokat nézegetik, akik 40 kilósak és ott pucsítanak a gépeken, a többieket le sem...hm.
Egyrészt gratula a fogyáshoz, másrészt nyugodtan menj, eddigi tapasztalataim szerint senkit nem néztek ki a túlsúlya miatt. (tegyük hozzá a hely tulajdonosa valószínűleg ezt nem is tolerálná, hogy elüldözik a kuncsaftokak)
Aki meg személyi edzővel megy azt pláne nem szokták piszkálni. De egyébként ha ki is néznének, kit érdekel, te egészséged, te tested, ha dolgozni akarsz rajta csakis rád tartozik, ne foglalkozz másokkal.
Kitartást és további sikeres munkát! 😃
Amikor először mentem konditerembe, 93 kg voltam és 153 cm. Őszintén, senkit nem érdekelt. Ma már 62 kg vagyok és még van hiva fejlődni, de továbbra se érdekel senkit.
Amit javaslok, hogy minimum 2-3 alkalmat keress egy személyi edzőt és utána járj egyedül. Most lehet kiadás, de 20 éves távlatban rengeteget számít ízületeknek, porcoknak stb. Az elején kell helyesen elsajátítani az alap gyakorlstokat és technikákat és utána tudsz járni biztinsággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!