Milyen kardiot tudnék csinálni, ami nem lábra épül?
Figyelt kérdés
A térdemet kellene kímélni, így a futás, taposógép, bicikli, elliptikus tréner kilőve. Van egyáltalán bármi, ami nem veszi igénybe a térdet olyan durván?2022. ápr. 9. 20:08
2/5 anonim válasza:
könnyített fekvőtámasz mikor a térdeden tartod magad, bármilyen felsőtest gyakorlat kis 2kg-os súllyal
3/5 anonim válasza:
Úszás. Illetve a bicikli az pont térdkímélő, nekem térdműtét után javasolta az orvos, hogy az a legjobb. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Úszás sajnos nem megoldható, nálunk nincs rá lehetőség.
Bicikli tényleg térdkímélő? Az nem lenne rossz, olvasgatok kicsit a témában, mert elsőre furán hangzik, mivel folyamatosan mozog közben a térdem.
Mondjuk a fekvőtámasz meg a súlyzózás pont nem kardio, ezekkel biztosan nem érek célt.
Az ergometerről még nem is hallottam, de megnézem.
Mindent köszi!
2022. ápr. 10. 17:13
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, hogy ez maga az evezőpad... :D
Hát már ezt is tudom. Köszi!
Viszont ez meg nem fér be a házba sem...
Na olvasgattam, és valóban írják a szobabiciklit, meg részben az elliptikus trénert is, de csak hogy valamivel jobb, mint a többi. Igazából ezek is terhelik a térd ízületeit, nem tökéletesek. :(
Azért egy szobabiciklin elgondolkozom.
2022. ápr. 10. 17:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!