Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hányszor edzetek egy héten?

Hányszor edzetek egy héten?

Figyelt kérdés

Ti hányszor edzetek egy héten? + Otthoni edzésre honnan tudok jó gyakorlatokat nézni?

18/L

2022. márc. 29. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:

EL kell múlnia az izomláznak a következő edzésre.

Heti 3-at javasolok elsőre.

Légy szíves, legközelebb keresd meg a kategóriát.

2022. márc. 29. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

"Otthoni edzésre honnan tudok jó gyakorlatokat nézni?"

YouTube ismerősen cseng?

2022. márc. 29. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Teremben 5-ször, többi napon szoktam még otthon has/törzs edzést csinálni.
2022. márc. 29. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Heti 4-5 órányi mozgásra törekszem, ami nem gyaloglás.

Otthoni edzés, részben gyógytesis gyakorlatok hasra, hátra és nyújtások, részben kézisúlyzóval, labdával netről szedett gyakorlatok.

Ezen kívül van otthon stepper, lépcsőzőgép taposógép whatever és futópad, ezt emelkedőn sétára használom, mióta kétszer is megállt alattam, egyszer valami meghibásodás miatt.

Igazából nagyon fontosnak tartom a kardiót, de hol futni járok, hol inkább bicajozom, hol olyan helyen dolgozom, ahova jó bicajjal bejárni és hazafelé kerülőket is teszek, hol eljutok heti 1-2-szer az uszodába, néha túrázom 15-20 kilométert.

Hogy hányszor edzek, az millió tényezőtől függ. Van, amikor túrát nyomok le, ami 6 óra és intenzív kardiónak mondanám/szoktam érezni, hol 20 percet tornázom, hát-és hasizomra, utána nyújtás. Én össze szoktam adni, egy hét alatt mennyi időre jön ki és így igyekszem tartani a heti 4-5 órát.

Igazából nem javaslom, hogy otthon kezdj gyakorlatokba minden tapasztalat nélkül, nem tudod megítélni, hogy megfelelő gyakorlatokat látsz-e a neten és pláne, hogy azokat jól csinálod-e.

Én egy pici fokkal beljebb vagyok a gyógytesis múlt miatt, de magamról is azt gondolom, hogy az otthoni edzés időhiány miatt átmenetileg jó, de hosszútávon keresnem kellene egy személyi edzőt vagy valami ilyesmit.

2022. márc. 30. 13:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Személyi edzőhöz jártam , képben vagyok szerencsére a dolgokkal, csak időhiány miatt itthon edzek,a gyakorlatokat pedig csak azért kérdeztem hátha találok valami újdonságot.

2# válaszoló: a tiszteletlenség tudod egy olyan dolog hogy saját magát alacsonyítja le az ember vele.Gondoltam szólok.további szép napot.

2022. márc. 30. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:

6

Így azért más!

2022. márc. 30. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!