Edzés előtt muszáj enni?
Figyelt kérdés
Én hatkor kelek, nyolcra megyek a terembe , a kávén kívül semmit nem tudok legyűrni .
Nem szoktam rosszul lenni, simán bírom , sőt úgy veszem észre , hogy ilyenkor vagyok a legenergikusabb .
Edzés után meg bőségesen kajálok.
2022. márc. 23. 22:00
1/4 anonim válasza:
Ajánlott, de nem muszáj. Sokáig én is így voltam vele, 6-kor kelés és olyan félhat/7 körül kávé, majd wc és sport. Egyszer egy társam mondta, hogy egyek is valami kis édeset, sokkal több erőm lesz. Miután kipróbáltam, már többet nem is csinálnám másképp. Sokkal jobb a koncentrációm is, pedig aztán tényleg nem egy nagy dolog egy péksüti vagy zsemle mézzel.
2/4 anonim válasza:
Edzés előtt nem is szabad enni. Én legalábbis nem is tudok, mert egyszer ettem véletlenül, de csak kicsit, aztán majdnem oda is hánytam és egész végig arra fókuszáltam, hogy ne okádjak. Szörnyű volt. Enni edzés előtt minimum 2 órával szabad, az után már nem ajánlott, különben úgy jársz, mint én. :D Edzés után természetesen viszont zaba van, mert pótolni kell az anyagokat. 💪
3/4 anonim válasza:
Nekem jobban megy, ha eszek előtte egy kicsit. Egy banánt, almát, müzliszeletet vagy hasonlót. Érzem, hogy több energiám van, ha van bennem szénhidrát. De ha rosszul vagy tőle, csak rosszabbat tennél vele, mások vagyunk. Ha neked így beválik, szerintem nem baj.
4/4 anonim válasza:
Evés, étkezés, kajálás, kávé, meg ezeknek az egészségügyi vonatkozásai nagyon fontosak. Miért nem a "táplálkozás" kategóriába írtad ki a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!