Hogy mondjam meg az edzőmnek hogy többet már nem fogok járni??
Erre sanyibá.
Térdelj le és szeress!
Szeretném jelezni, hogy jövőhéttől már nem fogok járni hozzád. Úgy érzem, hogy rengeteget tanultam, és most szeretném kipróbálni, hogy mit tudok letenni az asztalra, ha egyedül edzek. Óriási segítség volt a közös munka, de úgy érzem, hogy ha nem "állok a saját lábamra" akkor nagyon elkényelmesedek.
Esetleg bekamuzhatod, hogy olyan anyagi kiadásaid lesznek, hogy átmenetileg, előre nem látható ideig nem tudsz járni, mert minden ft számít . Én egyszer a valóságban jártam így, es a csávó addig ingyen edzett :O
Cserébe mondjuk hoztam neki 3 embert pluszba.
Sanyi bá az a helyzet, hogy még x hetet / hónapot tudok jönni, utána viszont már nem.
Hagyod reagálni. Lehet, hogy segít átlendülni neked, ami miatt az abbahagyásra jutottál.
Ha még mindig nem, akkor:
Sanyi bá ez nem fér bele az időmbe, más dolgok váltak fontossá, emiatt szeretnék a tanulásra több időt szánni, hamarosan lovagolni/sakkozni/templomi kórusba fogok járni, a kettő együtt már nem fér bele, ön is láthatja...
Ismer engem, amit csinálok azt mindig teljes erőbedobással, odafigyeléssel végzem, és ezt más mellett nem tudnám csinálni, a magam által felállított magas mércének megfelelve.
Köszönök mindent, néha azért visszanéznék, ha nem gond, hiszen annyira jó volt itt a hangulat / csapatszellem / vagy a büfé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!