Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg az edzőmnek...

Hogy mondjam meg az edzőmnek hogy többet már nem fogok járni??

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
"Úgy alakult helyzet, Sanyi bá, hogy többet sajnos nem tudok jönni. Köszönök mindent."
2022. márc. 18. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

Erre sanyibá.

Térdelj le és szeress!

2022. márc. 18. 19:05
 3/6 anonim válasza:
88%

Szeretném jelezni, hogy jövőhéttől már nem fogok járni hozzád. Úgy érzem, hogy rengeteget tanultam, és most szeretném kipróbálni, hogy mit tudok letenni az asztalra, ha egyedül edzek. Óriási segítség volt a közös munka, de úgy érzem, hogy ha nem "állok a saját lábamra" akkor nagyon elkényelmesedek.

Esetleg bekamuzhatod, hogy olyan anyagi kiadásaid lesznek, hogy átmenetileg, előre nem látható ideig nem tudsz járni, mert minden ft számít . Én egyszer a valóságban jártam így, es a csávó addig ingyen edzett :O

Cserébe mondjuk hoztam neki 3 embert pluszba.

2022. márc. 18. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
"többet már nem fogok járni" és "unom, szar vagy, szar vagyok, találtam jobbat, stb"
2022. márc. 22. 19:21
 5/6 maoriérzések válasza:
Mi történt,remélem nem baleset?
2022. márc. 24. 17:57
 6/6 anonim válasza:

Sanyi bá az a helyzet, hogy még x hetet / hónapot tudok jönni, utána viszont már nem.

Hagyod reagálni. Lehet, hogy segít átlendülni neked, ami miatt az abbahagyásra jutottál.

Ha még mindig nem, akkor:

Sanyi bá ez nem fér bele az időmbe, más dolgok váltak fontossá, emiatt szeretnék a tanulásra több időt szánni, hamarosan lovagolni/sakkozni/templomi kórusba fogok járni, a kettő együtt már nem fér bele, ön is láthatja...

Ismer engem, amit csinálok azt mindig teljes erőbedobással, odafigyeléssel végzem, és ezt más mellett nem tudnám csinálni, a magam által felállított magas mércének megfelelve.

Köszönök mindent, néha azért visszanéznék, ha nem gond, hiszen annyira jó volt itt a hangulat / csapatszellem / vagy a büfé.

2022. márc. 26. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!