Ha nyitnák egy termet ahol lehetne a parkourt gyakorolni akkor eljönnétek sokan?
a kérdésemet csakis azért teszem fel mert nemértem hogy miért nincs ilyen hely valahol magyarországon, mindig bujócskázni kell hogy hol gyakorolhatnám a free run trükköket
mert én nem az utcán kezdek
- nyitnék
- nem értem (külön írva!)
- Magyarországon (nagybetűvel!)
1. www.pattanj.hu :D (ilyen van asszem Pécsett vagy Szegeden is már nem emlékszem pontosan)
2. parkourt, egyszerűbb mozdulatokat az utcán szokták csinálni, free runningot (trükköket, szaltók stb.) szokták teremben, de azokat is sokan homokozókba, füvön, trambulinon stb. tanulják meg.
3. egy saját termet nyitni nagyon drága lenne! :D
Szerintem nem mennének sokan, az egésznek a lényege, az a feeling, az utca. Hogy nézed a kerítéseket, a falakat, jár az agyad, hogy milyen trükkel tudj egyikről átugrani a másikra.
Most elmész egy terembe ugrálni, az nem egy nagy élmény.
:D
sajnos csak elméleti a dolog.:( amúgy köszönöm
én is csak úgy tudok gyakorolni ha van lehetőségem bemegyek gyakorolni egy szertornaterembe ,de legtöbbször otthon vagyok, kiviszem a szivacsom és azon dobok egy-két szaltót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!