Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan maradjak motivált ?

Hogyan maradjak motivált ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyáltalán nem sportolók pár éve sajnos, pedig főleg az egészségem miatt kellene. Mármint nincs semmilyen egészségügyi problémám, de szeretném, ha később sem lenne, így most kene tennem érte, amíg fiatal vagyok.

A problémám az, hogy leginkább kondizni lenne lehetőségem, viszont nem érzem jól magam közben, mivel engem egyáltalán nem motivál a fájdalom valamit mivel fogyni sem kifejezetten szeretnek, mert vekony vagyok, így az eredményt szinten nem látom meg egyhamar, ami szinten elég demotivalo.

Szeretek biciklizni, teniszezni és lovagolni, de az utóbbi kettő elég drága és időigényes, a biciklizés pedig majd csak jó időben jöhet szóba, viszont addig is szeretnek valamit mozogni. Esetleg még az itthoni edzést próbálnám meg, de nekem nagyon monoton pont, mint a konditermi.

Ti hogy maradtok motiváltak?

2022. márc. 14. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:

8 évig edzettem, először is azt már most verd ki a fejedből hogy nem lesz később egészségügyi problémád mert lesz, gondolom halandó vagy nem Jézus Krisztus szóval erről mondj le, ha igazából küzdeni akarsz más célok vannak nem pont az egészség...persze olyan ember is van akit ez tart életbe.

Én csak szép akartam lenni és ennyi volt a tervem vele, éppen ezért is maradt abba szerintem a 8 éves munkám, ha ilyen sablon szar célja van az embernek az kevés.

29f

2022. márc. 14. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Állandoan nem leszel az, ilyenkor válts olyan sportra ami új, szórakoztat, csapataport, fallabda,teremfoci stb. Vagy ami kihívás, küzdôsport pl
2022. márc. 14. 20:37
 3/4 A kérdező kommentje:
1-es, pont azt irtam, hogy most nincs es azért akarok sportolni, hogy később se legyen…
2022. márc. 14. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

#1 Azért nem mindegy hogy otthon ülsz a seggeden chipszet zabálva vagy egészségesen eszel és sportolsz, valszeg a 2. jóval egészségesebb lesz mondjuk 60 évesen és kevesebb egészségügyi gondja lesz.

Motivációra nem szabad hagyatkozni, mert az gyorsan el tud múlni, viszont rutint tudsz mindenből csinálni és ha hozzászokik a tested hogy hetente x alkalommal mész akkor természetes lesz hogy mész még ha nincs kedved akkor is.

Nem feltétlen csak kinézet cél létezik, az is motivál mikor látod hogy egyre erősebb vagy és egyre nehezebb súlyokat tudsz megemelni.

2022. márc. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!