Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel lehet csípőt feszesíteni...

Mivel lehet csípőt feszesíteni, fogyni belőle?

Figyelt kérdés
Aki otthon van a témában linkelne youtuberól edzést? Pár centit kéne vesztenem meg feszesíteni popsi és csípő környéken

2022. márc. 4. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Te nagyon hülye... Ha edz akkor a zsír átalakul. Feszesebb lesz a hasa, a törzse, a csípője.. Jártál már edzőteremben? Tornáztál valamit életedben, te 10-es?velem kötözködsz? Fogadjunk hogy 3 szabályos fekvőtámaszt sem tudsz megcsinálni.. Csak a fánk zabálás volt az életedben a legnagyobb sport..
2022. márc. 18. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:
11# János, mivé alakul át a zsír?
2022. márc. 18. 14:45
 13/16 anonim ***** válasza:
János. Te vagy troll vagy, vagy csak szimplán ott tart a biológia tudásod, mint egy bölcsödésnek. Esetleg mint egy 15 évvel ezelőtti Nők Laoja cikknek. Hogyan képesek átalakulniba zsírsejtek izomszövetté? Táplálkozás-kutató, gyógytornász és versenysportoló vagyok, szóval láttam már az életben számos tudománytalan, két forintos ökörséget, de eddig ez a kedvencem. Taníts nekünk valamit, professzor úr. Hogy néz ki ez a szöveti transzformáció sejt szinten? Mesélj, te torna mágus!
2022. márc. 18. 18:07
 14/16 anonim ***** válasza:
🤣 Lassan 15 eve gyurok. Fszsagokat beszelsz
2022. márc. 19. 00:33
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
35 vagyok majszter, kb 15 évesen kezdtem..nekem nebeszelj!
2022. márc. 21. 08:41
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
A lényeg az edzés.. Ha mozogsz lemegy a zsír... Ha a kanapén ülsz és facebookozol akkor maradnak a zsír párnák, szájbarágósan elmagyaráztam nektek!
2022. márc. 21. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!