Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik edző gép a...

Szerintetek melyik edző gép a legjobb választás ahoz, hogy jól át mozgassam magam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Melyik edző gépet válasszam, amelyikkel jól át tudom mozgatni a testem, és esetlegesen formálhatom testem több részét. Elliptikus traineren, evezőpadon gondolkodom. De sajnos mind kettőre nincs pénzem. Mit ajánlanátok?

2022. márc. 2. 04:48
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

"esetlegesen formálhatom testem több részét."

Amíg itt tartasz fejben, addig én nem költenék százezreket edzőgépre. Neked tudás kell, nem edzőgép.

Az elliptikus tréner egyébként ajánlatos szokott lenni kezdők számára. Az evezőgép azért nem, mert könnyű szar minőségűt kifogni, ráadásul ha nem tudsz rajta szabályos technikával dolgozni (a magadfajta biztosan nem tud), akkor csak szétcseszed vele a derekad. Én futópad párti vagyok, de a futás sem való mindenkinek. A legjobb kompromisszum ezért talán a szobabicikli, de akkor már inkább vennék a helyedben egy igazi biciklit, amit közlekedésre is tudok használni, ráadásul a szabadban tudok vele mozogni.

2022. márc. 2. 06:18
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Testkompozíció átalakító formálás feszesítő edzőkomplex programot javaslok neked

ui: nem 2001 van, és ne a Kiskegyedből tájékozódj

2022. márc. 2. 06:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából, csak azért szeretnék benti gépet venni,mert nem mindig tudok, pl este ki menni futni a pályára, vagy biciglizni. Futni szoktam hetente 3,4 alkalommal 8-10 km-t,mikor mennyi esik jól. Mióta helyben dolgozom azóta nem biciglizem, nem nagyon szeretem, amíg nem helyben dolgoztam addig, minimum 6km t biciglizem. Szóval nem a kiskegyedböl tájékozódom. Munkám miatt sokszor későn érek haza, sötétben pedig nem jó kint futni.
2022. márc. 2. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Honnan tájékozódsz?
2022. márc. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!