Szerintetek melyik edző gép a legjobb választás ahoz, hogy jól át mozgassam magam?
"esetlegesen formálhatom testem több részét."
Amíg itt tartasz fejben, addig én nem költenék százezreket edzőgépre. Neked tudás kell, nem edzőgép.
Az elliptikus tréner egyébként ajánlatos szokott lenni kezdők számára. Az evezőgép azért nem, mert könnyű szar minőségűt kifogni, ráadásul ha nem tudsz rajta szabályos technikával dolgozni (a magadfajta biztosan nem tud), akkor csak szétcseszed vele a derekad. Én futópad párti vagyok, de a futás sem való mindenkinek. A legjobb kompromisszum ezért talán a szobabicikli, de akkor már inkább vennék a helyedben egy igazi biciklit, amit közlekedésre is tudok használni, ráadásul a szabadban tudok vele mozogni.
Testkompozíció átalakító formálás feszesítő edzőkomplex programot javaslok neked
ui: nem 2001 van, és ne a Kiskegyedből tájékozódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!