Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sulyzos edzessel fogyokura...

Sulyzos edzessel fogyokura nelkul lehet alakot formalni?

Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen edzeseket, a kardiot nem.Latszani fog vajon a valtozas, ha mellette nem különösebben dietazok, sajnos az nekem sosem ment.

2022. febr. 19. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel az etrend szamit nagyobb reszt, ezert ebbol tul sikeres fogyas nem lesz.

Valamit biztos fog erni, de ha nem vagy deficitben, akkor fogyni nem fogsz.

2022. febr. 19. 10:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Ertem, de legalább jobb lesz az eronletem :(
2022. febr. 19. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás semmi máson nem múlik, mint a KALÓRIADEFICITEN, ezáltal a diétán. Ez egy egyszerű matek. Ha ez a matek nem jön ki, akkor valóban nem lesz fogyás.

Az "alakformálás" szó nem tudom mit jelent, úgyhogy azt offoljuk is. Neked is ezt javaslom.

Az erőnlétedet és az izomzatod pedig értelemszerűen súlyzós edzéssel remekül tudod fejleszteni, ha minden tényező stimmel, viszont megtervezett táplálkozás nélkül semmilyen sport, semmilyen mozgásforma nem működik, úgyhogy számos szempont miatt célszerű lenne kicsit foglalkozni az étrendeddel.

2022. febr. 19. 13:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, az etrend....ritkán eszek gyorskajat,uditoket szintugy, a chips es tarsai sem gyakori, viszont edesszaju vagyok, azt nehezen tudom megallni.Tul sokat nem szeretnek fogyni, max 5 kilot, nem akaraok különösebben vékony lenni.160 cm es olyan 55-56 kg, 34 eves.
2022. febr. 19. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem is fokent a sulyommal vagyok elégedetlen, persze lenne mibol fogyni, hanem inkabb az eloszlasra, kisse alma tipus vagyok, felsotesten van a folosleg.
2022. febr. 19. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Tehát akkor KALÓRIADEFICIT és az egészséged érdekében megtervezett, kiegyensúlyozott táplálkozás. Hajrá!
2022. febr. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!