Rollerom, Oxelo Town 9 EF (EasyFold) hátsó kerekét jó lenne kicserélni a jobb hatékonyság érdekében, hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Decathlon weboldalán nem látok, pedig tőlük vettem a rollert.
Tehát márkakereskedőt keresnék vagy alkatrész utánpótlást vagy ötletet hogy ki lehet-e cserélni a kereket egy más gyártmányúra, persze ugyanazon méretben?
#Oxelo Town 9 #roller szervizelés
2022. febr. 18. 22:04
1/3 anonim válasza:
Én a Skatepro.hu oldalon vettem 200 mm tömör gumis kerekek helyett, 205 mmes tömlős kerekeket. Mintha egy nagyon picit lassabb lenne úgy érzem, de a menet komfort sokat nőtt. És alig rázkódik.
2/3 A kérdező kommentje:
És ki cserélte át? Házilag lehet? Akkor ez a kerék nagyobb, elfér rendesen?
2022. febr. 22. 12:25
3/3 anonim válasza:
Én cseréltem át. Kaptam a rolleromhoz két darab 5-ös imbusz kulcsot, egy 2-es imbuszt meg egy 8-10 keskeny villás kulcsot. Az 5 ös imbuszokkal ki lehet szedni az első meg a hátsó kerék tengelyt is erőlködés nélkül. A tengely 8-as átmérőjű. Annyira gyors átcserélni, hogy nekem fel van kötve a váz oldalára a régi tömör gumis kerék, ha véletlen defektet kapna az új levegős. Fél perc átcsetélni és már gurulok is tovább, persze az imbuszok mindig nálam vannak. Kerék kiválasztásnál a csapány belső átmérőjének egyeznie kell a tengellyel és legyen legalább ABEC-7 es a csapány. 8-as alátétekkel ki tudod tölteni az esetleges kerék szélességi különbségekből adódó hézagokat. Ha hátul féktárcsa volt az eredetin, át tudod szerelni M5*50-es csavarokkal az újra, viszont a féknyereggel a párhuzamosítás játékos művelet, de nagyon menőn néz ki😁.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!