Melyik jobb az edzőteremben?
Ha van 1 2 3 számú gép és úgy csinalom a gyakorlatot hogy 123123123 vagy ha 111222333?
Szóval csak egy gépnél maradjak és csináljak 3 ismétlést vagy inkább váltogassam és úgy csináljam?
Remélem érthető voltam.
"Nem mellesleg azt nem is nagyon tűrnék el, hogy te befoglalsz egyszerre 3 gépet." Gépeknél ez még nem is annyira gáz. A kedvencem az, amikor a csávó egyszerre van a guggoló keretben, a fekvenyomón, a T-rudas evezőn, a húzódzkodón, a hiperhajlítón és a scott padon. Egyiknél egy törölköző, másiknál egy shaker, harmadiknál egy telefon, negyediknél egy csuklószorító (és így tovább), hogy meg legyen jelölve a területe, nehogy véletlenül más is tudjon edzeni.
Amúgy ennek az 123123 metódusnak tényleg semmi relevanciája nincs. Egyszerre egy mozgásmintát csinálj, majd ha az a mozgásminta megvolt, akkor térj át a következőre. Ezekben a szuperszettezős, kicsit crossfit típusú edzegetésekben én nem hiszek, pláne nem naturálban és pláne nem izomépítési céllal. Tudom, hogy valakinek beválik, de tízből kilenc embernek nem fog.
Az hogy izmosodjak. A héten kezdtem el edzeni még csak, de mindenből nagyobb súlyt kevesebb ismétlést csinalok.
De akkor a tegnapi edzésem nem ment a kukába azert mert szuperszetteket csináltam ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!