Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Street Workout vagy edzőterem...

Street Workout vagy edzőterem lenne jobb nekem?

Figyelt kérdés

Vékony fiú vagyok 172 cm 55 kg, szeretnék izmosodni.

Nem tudom melyik edzéssel lehetne jobb eredményt elérni.

Itthon végzek saját testsúlyos gyakorlatokat, illetve 3 hónapja jártam pár alkalommal edzőterembe.

2015. júl. 15. 01:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Naturál testépítés: Ott kell edzeni, ahol jobban érzed magad. A street workoutot érdemes kiegészíteni otthon súlyzós edzéssel(pl.: guggolás, bicepszedzés).

Testépítés szteroidhasználat mellet: Neked a konditeremben a helyed.

2015. júl. 21. 18:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó.

A street workout hátránya, hogy elég jó relatív erő kell ahhoz, hogy ki tudd használni a lehetőségeket. Ezen kívül egyes izomcsoportok izolált fejlesztése nehézkesebb. Kérdés, hogy mit tudsz kezdeni a saját testsúlyoddal. Persze kellő kreativitással ott is meg lehet találni a gyakorlatok könnyített változatát, lehet vinni gumiszalagot stb. Ugyanakkor a komplex gyakorlatok sokkal jobban fejlesztik a koordinációt, az egyes izomcsoportok együttműködését, és olyan izmokat is megdolgoztatnak, amelyek a konditeremben gyakran kimaradnak.

A konditeremben a terhelés jobban adagolható, fokozatosan haladhatsz a kis súlyoktól a nagyobbak irányába. Az egyes izomcsoportokat könnyebb izoláltan fejleszteni az ergonomikus eszközökkel.

Összességében szerintem a kettő jól kiegészítheti egymást.

2022. febr. 20. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!