Mennyi idő alatt lehet megtanulni bokszolni? 22/F
Szeretnék megtanulni bokszolni, legalábbis az alapokat (ütések, védekezés, lábmunka), önvédelem céljából mellékesen.
Azonban sokat olvastam az ezzel a sporttal járó agykárosodásról, amit szeretnék elkerülni.
Mennyi az az idő körülbelül, amikor már nagyjából megtanul az ember bokszolni, de nem lesz tőle évek múlva agyilag zokni?
Ti meddig jártatok bokszolni?
Köszönöm az első két válaszadónak a segítséget!
Haramidnak: Borsodban élek ;) Úgyhogy ezzel szerintem megválaszoltam a gúnyos iróniádat. Na persze ráhibáztál részben, igen, szoktak b@szogatni az etnikumok a városban, főleg ha sötéteskor kell keresztül mennem a városon.
Nyilván nem fognak egy 100 kilóst kopasz állatot össze dobni egy kezdővel.
Védő ruhával szokták csinálni (mert nyilván ez nem UFC hogy most menjél neki mint az ökör).
2 év biztos lesz hogy legalább valamennyire tudjál bokszolni.
3-mas
Tipik szöveg,nyilván az kérdező nem az gettóban(vagy nem tudom hol) lakik,vagy nem Afganisztánban lakik,de mindig lesznek hülyék.
Nyilván nem úgy kell lehozni az kérdés:"Jáj,kis pisimisi vagyok cumi nélkül,mert rám szóltak és most el megyek bokszolgatni",hanem úgy hogy mondjuk van aki megtanulna,meg azért ha mondjuk következő 10 évben valamenyik hülye betamadna kérdezőt,akkor tudja használni az tudását.
én továbbra is azt mondom hogy az aki a gyakorikerdesek.hu-n ilyen kérdéseket ír ki, az az életben nem fogja tudni magát megvédeni semmilyen küzdősporttal. kell ám egy személyiség az utcai konfliktusok megnyeréséhez. lakatos gazsinak megvan ez a személyisége. de nyugi, senkivel nem fognak olyan szituk történni amikor boxolgatnia kell a nyílt utcán.
sport szempontjából pedig hazánkban az egyik legjobb választás a box. én hobbista szinten egyáltalán nem aggódnék az agysérüléstől, de nem vagyok szakértő.
Kedves Kérdező! Én Szabolcsban élek, úgyhogy a Borsoddal annyira nem ijesztettél meg.
Szoktak csesztetni az etnikumok a városban? És hogyan? Mi történik? Ez ilyen mindennapos? Mi a terved? Megtanulsz bokszolni és majd egy jobb horoggal megsemmisíted őket, csak a következő két évet át kell vészelned? Vagy mi a cél, mester?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!