Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 48 éves vagyok,vékony de nem...

48 éves vagyok,vékony de nem túl hajlékony.Szeretném megtanulni mindkét spárgát.Kb mennyi idő alatt és napi hány perc ,óra nyújtással érhető el?

Figyelt kérdés
Nem akarok magyarázkodni,hogy ebben a korban miert akarom ezt..talán mert kislánykoromban ment és balerina akartam lenni,talán mert szeretem feszegetni a határaim,mert az év csak egy szám.Szóval a bántó kommenteket mellőzzétek,az írjon akinek van tapasztalata.Köszönöm.

2021. okt. 10. 13:12
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem ha minden nap gyakorlod pár hónap alatt meg tudod tanulni. Bár egy szakértő nyilván jobban rálát a dologra.
2021. okt. 10. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Érdekes :) Node láttunk mi már Etka anyót!

Hajrá! Keress egy gyógytornászt indításként.

2021. okt. 11. 17:06
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Anyukám 44 évesen kezdett bele a dologba,szóval simán:-)

Ő yogaval kezdte,mert ugye abba is van már nyújtó gyakorlat.Szépen lassan,először csak egy kicsit, aztan szépen lassan növelte az időtartamokat. Ő napi 2x 15,20percet csinálta,vagy egyszer 35percet kb.

3napig csinálta,utána pihenő,mert anélkül felesleges,nem fejti ki jobban a hatását,ha folyamatosan csinalja. Én tanítottam,francia sikerült 2,5 honap alatt,angol már majdnem jó,7honapja kezdte.

Hajrá! És ha barmi kérdés adódna,én nagyon szivesen segítek:) (6eve csinálom,és elég hajlékony vagyok:)

2021. okt. 31. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
17%
szex póz miatt akarod, ugyis tudjuk :D nagyon óvatosan piciket haladva lehet csak, onnan ahonnan már feszül. napi gyakorlással. talán napi 1-2 cm-el lejjebb,de majd kitapasztalod
2021. dec. 10. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!