48 éves vagyok,vékony de nem túl hajlékony.Szeretném megtanulni mindkét spárgát.Kb mennyi idő alatt és napi hány perc ,óra nyújtással érhető el?
Figyelt kérdés
Nem akarok magyarázkodni,hogy ebben a korban miert akarom ezt..talán mert kislánykoromban ment és balerina akartam lenni,talán mert szeretem feszegetni a határaim,mert az év csak egy szám.Szóval a bántó kommenteket mellőzzétek,az írjon akinek van tapasztalata.Köszönöm.2021. okt. 10. 13:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha minden nap gyakorlod pár hónap alatt meg tudod tanulni. Bár egy szakértő nyilván jobban rálát a dologra.
2/4 anonim válasza:
Érdekes :) Node láttunk mi már Etka anyót!
Hajrá! Keress egy gyógytornászt indításként.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Anyukám 44 évesen kezdett bele a dologba,szóval simán:-)
Ő yogaval kezdte,mert ugye abba is van már nyújtó gyakorlat.Szépen lassan,először csak egy kicsit, aztan szépen lassan növelte az időtartamokat. Ő napi 2x 15,20percet csinálta,vagy egyszer 35percet kb.
3napig csinálta,utána pihenő,mert anélkül felesleges,nem fejti ki jobban a hatását,ha folyamatosan csinalja. Én tanítottam,francia sikerült 2,5 honap alatt,angol már majdnem jó,7honapja kezdte.
Hajrá! És ha barmi kérdés adódna,én nagyon szivesen segítek:) (6eve csinálom,és elég hajlékony vagyok:)
4/4 anonim válasza:
szex póz miatt akarod, ugyis tudjuk :D nagyon óvatosan piciket haladva lehet csak, onnan ahonnan már feszül. napi gyakorlással. talán napi 1-2 cm-el lejjebb,de majd kitapasztalod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!