Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon fáradok edzés közben,...

Nagyon fáradok edzés közben, mitől?

Figyelt kérdés
Na jó.. tegnap kezdtem el edzeni hasra és fenékre de nem bírom. Már az első lépés után kivagyok.. Más hogy bírja megállás nélkül végigcsinálni? Persze ahogy tudtam végigcsináltam de a végére nagyon lihegek és végem van.

2022. febr. 12. 12:10
 1/5 A kérdező kommentje:
És nem azért mert szünetet tartok közben, megállás nélkül végigcsináltam csak alig bírtam már
2022. febr. 12. 12:10
 2/5 Lachesys válasza:
100%
Mert most kezdted és nincs állóképességed. Fokozatosan kell elkezdeni és idővel jobb lesz.
2022. febr. 12. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Így-így. Edzésről edzésre jobb lesz , csak ne add fel!

Én amikor először voltam TRX , kettlebell edzésen , már a bemelegítés után alig kaptam levegőt , azóta eltelt fél év , és már végigtolom mint a gép.

2022. febr. 12. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
pont így, vagy ha be se tudod fejezni az ezdést, akkor kevesebb ismétlésszám és lassan növelni. az első 3 hét a legnehezebb midnig, utána be fog állni normálisra
2022. febr. 12. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat! :)
2022. febr. 12. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!