Szerintetek van értelme?
Hát én mindig azt mondom hogy csináld amit szeretsz az mind 1 hogy hol, hogyan csak csináld és szeresd...
Remélem segítettem és szerintem van értelme
hát én azt mondanám, hogy a technikát nem egyik pillanatról a másikra fogod megszerezni, és főleg nem lecsiszolni, egyedüli gyakorlással technikailag nem sokat fogsz fejlődni, egy alapszintre eljuthatsz, de azon túl csak a rossz szokások fognak beidegződni. Fejlődni persze otthon is fogsz tudni, erősödni, de el fogsz érni egy határt, amin a technikai hiányosságaid miatt nem fogsz tudni továbblépni, akármennyit is püffölöd a zsákot, attól még nem fogsz majd jobban ütni.
Persze ha nem valami nagyon komoly dologra akarod, arra tök jó, meg a rutin nagyon fontos, szóval ha a haverokkal bunyóztok sokat, az sokat számít.
csak nincs, aki felügyeli, és kijavítja az ütéseidet, a hibáidat, úgy meg aztán zsákozhatsz, amennyit akarsz, egy szintnél tovább nem jutsz.
Nem lebeszélni akarlak, mert így is, ha azért az alapokat valamilyen szinten megtanítják, akkor nagyon sokat számít, amit csinálni akartok, valós értéket adhat, csak azt mondom, hogy nem annyit, mintha edzésen csinálnátok.
Azt meg te tudod, hogy mire kell ez neked, milyen szinten akarod megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!