Diéta mellett gyors séta mint mozgás megfelel? 181cm/130 kg 19 éves férfi vagyok.
Figyelt kérdés
Nincs semmi edzéstervem arról, hogy mit csinálnék egy konditeremben, a gyors séta megfelelne? Napi 1 óra elég?2022. jan. 28. 16:54
2/7 anonim válasza:
Konkrét kétdésedre nem mernék válaszolni edzői tapasztalat híjján, a semminél biztos több.
Viszont van egy oldal, ill. blog "dagadtköcsög" néven. (Tényleg ez a neve, ill Moós Gergely)
Keress rá, egész jól leírja a bemutatkozó anyagában, hogy honnan, hogyan indult (sétával) és hová jutott (Maraton). És motivációnak sem rossz már maga a törtènete sem, ráadásul jó stílusban is ír.
Nekem gyakran eszembe jut fogyókúra során, ha ő megcsinálta, nekem is semmiség lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es 40-50 kg szeretnék lefogyni, és ugye először nem ajánlják nagyon a futást stb szóval mint mozgás ez is elég lenne kezdetlegesen?
2022. jan. 28. 22:40
4/7 A kérdező kommentje:
Illetve ekkora túlsúlynál nem ajánlatos az ízületek miatt.
2022. jan. 28. 22:40
5/7 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm neked is!
2022. jan. 28. 22:41
6/7 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, akkor mind a diéta, mind a mozgás hatásossága a kalóriákon fog múlni. Hány kalóriát viszel be naponta diéta alatt?
7/7 anonim válasza:
Nagyon jó kezdet, hajrá. Heti 5 alkalom is elég. Kb a seta most a legjobb amit tehetsz, no meg az úszás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!