Sportolni szeretnék de nem tudom mit és az én helyzetemben nem is olyan egyszerű?
Gyógytornára, egyeb rehabilitációra nem kellett járnod?
A helyedbe en a gyogytornásztól kerdeznem meg...
Orvos, gyógytornász véleménye többet ér, mint az itt írogató ismeretlenek ajánlásai.
Illetve te érzed azt, hogy a különböző mozgások mennyire terhelik a sérült részt, fájdalmas-e.
Az úszást kizártad, izmosodáshoz, figyáshoz intenzívebb torna gyakorlatok is jók lehetnek, abban gyógytornász tud tanácsokat adni.
Szobakerékpár?
Túra kerékpározás?
Kérdés, mennyire birja a csigolyád azt a mozgást.
Letezik ilyan szilikonos uszósapka amivel szaraz marad a hajad.
De gyógytornasznál kell erxeklődnöd.
Jártam gyógytornára de az 10 alkalom volt csak.Nincs meg a száma mert nem magán volt hanem kórházba jártam.Tudom hogy gyógytornász hamarabb tudna segíteni ebben csak az a baj hogy egy depis,lusta szar vagyok.Már olyan értelemben hogy utálok emberekkel beszélgetni,felhívni őket.A baleset óta nagyon zárkózott vagyok és tudom hogy ezzel is kezdenem kéne valamit csak nem tudom hogy.A családom elfoglalt,állandóan dolgoznak,barátaim nincsenek már így senkivel nem
tudok beszélni.
Írd meg hol laksz, hátha egy környékbeli tud ajánlani valamit. Én pl. Győrben tudok többet is (manuálterapeuta, gyógytornász, masszőr, edző) megnézi mi a helyzet és az alapján tud valami mozgást ajánlani. Ahova én járok, ott a vezetőedző gyógy testnevelő is és többen járnak hozzá rehabilitációs személyi edzésekre.
A másik dolog pedig az, hogy nem szabad úgy felfogni, hogy "nincs annyi időm erre" mert ha a mozgásszegény életmód miatt rosszabb lesz az állapotod, akkor már nem te döntöd el, hogy műteni kell, kórházban kezeltetni magad, vagy csak képtelen leszel alapvető mozgásokra is, hanem egyszerűen az állapotod belekényszerít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!