Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak???

Mit csináljak???

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi!

Mit tegyek ha edzésen az edzőtársak és az edzőm egyben a tesitanárom olyanokat vág a fejemhez ami nagyon szarul esik és közben meg jó pofiznak.

Kezd bennem kialakulni egy szorongó, stresszes érzés. Kezdenek lelkileg lerombolni pedig azt hiszik nekem ez nem fáj mert nem mutatom ki.

Mit csináljak? Mi ilyenkor a teendő

2022. jan. 18. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne járj ilyen helyre edzeni.
2022. jan. 18. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

csak az elsővel tudok egyetérteni

ha nem is okoz örömöt, de szorongást semmiképp sem szabad okoznia

menj el egy másik helyre edzeni, amikor csak lehet

2022. jan. 18. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ne menj és kész. amúgy lesz még ilyen. melóhelyen, társaságban, stb. az emberek seggfejek tudnak lenni. jobb ha megszokod
2022. jan. 19. 01:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott őket.
2022. jan. 19. 01:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Hadd találjam ki a sportod, ha lány vagy. Vagy balettozol vagy tornászol vagy ehhez hasonló ahol van egy idealizált testalkat.

Ha eltaláltam a sportot és azt, hogy a testalkatod miatt szekálnak, azonnal csapatváltás!!! Mert őket pont nem fogja érdekelni, hogy összeszedsz egy jó kis evészavart (amibe nem mellesleg bele is halhatsz). Ők csak azt látják, hogy vékonyabbnak kell lenned ami lehet a te esetedben már káros lesz a szervezetednek.

Keress egy olyan csapatot ahol elfogadóak és támogatóak.

Ha nem találtam el, szerintem akkor is válts csapatot, mert istenem ha nem érzed jól magad és a sportágad szereted előbb vagy utóbb ezt is megutáltatják veled.

Ha meg van egy sport amit szeretsz a későbbiekben menekülő utat tud adni a problémák elől.

Szóval nyugodtan válts csapatot, olyanra ahol jól érzed magad, hidd el jobb ez az opció minthogy szétbarmolnak lelkileg és fizethetsz majd a terápiáért nem kevés pénzt.

De kitartást neked!😊

2022. febr. 17. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!