Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan „csináljak” magamnak...

Hogyan „csináljak” magamnak feneket?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok. Viszonylag szerencsésnek mondhatom magam testalkatilag, karcsú vagyok, kerek melleim vannak, csípőm és vállam egy vonalban van, szép az arcom. Az egyetlen probléma ami nagyon zavar, hogy teljesen lapos a fenekem. Régebben próbálkoztam azzal, hogy hízok, de az leginkább a hasamra és a combjaimra ment, a hátsómra semmi. A páromnak nagyon tetszek, de szerintem akkor is az a szép, ha egy lánylak szép kerek popsija van. Tele van a net „popsiformáló” tornákkal, de szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban. Melyik közülük az, ami tényleg beválik? Milyen gyakorlatokat csináljak? Lehetséges egyáltalán, hogy elérjek látványos változást? Mert szokták ugye mondani, hogy genetika, ezen nem lehet változtatni. Saját tapasztalatoknak is nagyon örülnék.

2021. nov. 8. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Írjál,lenne pár tippem,lehet tudnék segíteni.Józsi bácsi 64F
2021. nov. 8. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Csípőd és a vállad egy vonalban van, az mondjuk durván hangzik vagy csak én nem értem de mindegy.

A lényeg, hogy semmilyen csoda módszernek ne dőlj be, ilyenek nem léteznek. A segged hátul a lábizmod teteje (plusz amennyi zsír van rajta). Mivel célzottan nem tudsz zsírosodni így marad az edzés. Az izom, főleg a láb nagy terheléstől nő, ezért nagy súlyos guggolás kell és kitörés gyakorlat, heti 2-3 alkalommal. Illetve izomnöveléshez olyan étrend ami kalóriatöbbletet ad, tehát neki kell állni enni. Párszáz kcallal menjen több annál mint amennyit elégetsz, lehetőleg alacsony glikémiás indexű szénhidrátforrásokból. De amúgy naponta meg van kérdezve.

2021. nov. 8. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem is vagy lány!

Amúgy írjál Józsi bácsinak privátot! Ő tudni fogja, mitől lesz kerek a valagad!

2021. nov. 8. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kerek lesz már?
2021. nov. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!