Ma kezdtem egy személyi edzőnél a fitneszteremben és eléggé meghajtott, nyújtottunk és most nagyon fáj mindenem, alig tudom behajlítani a térdem. Hát igen, elég feszes vagyok. Vajon ez mindig ilyen rossz lesz, vagy növelni fogom tudni a lazaságomat?
Eleve edzés után nem nyújtunk, mert sok értelme nincsen. Hanem tartunk külön egy nyújtást egy olyan napon, amikor nem edzettünk.
De ez szerintem is izomláz lesz. Nekem az edzés utáni második napon szokott tetözni.
Nem lesz ez mindig ilyen rossz, a nyújtás segíteni fog fellazítani az izmokat. Bár nem tudjuk, hogy tényleg szadista volt-e az edzö, vagy csak ennyire nincs hozzászokva a tested a mozgáshoz.
Ma már, amikor okosórák mindent mérnek, mindent digitális kütyükkel lehet mérni, én alapjáraton kötelezően adnék - AZ EDZÉS EREJÉIG - egy okosórát annak, aki edz, az azáltal mutatott értékeket folyamatosan kontrollálnám, és ahhoz szabnám a továbbiakat.
Aztán az óra után kötelezően visszakérném. Így mindent lehet mérni, és ha nem kell odaadni az érintettnek (csak alkalmanként 1-2 órára, kölcsönbe), akkor nincs pluszköltség(esetleg max. pár száz forint bérlet, de inkább az se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!