Fiúk / Lányok! Hogyan tudnék formásabb, feszesebb, jobb popsit elérni? (F) Tudnátok esetleg 1-2 tippet adni?
Sziasztok!
Egy átlagos srác vagyok és, mint ahogy azt a címben is látjátok, szeretnék kicsit "javítani" a fenekemen. Természetesen itthon én is csináltam 1-2 gyakorlatot pl.: guggolás, Glute Bridge, stb., de nem nagyon láttam eredményét.
Fiúk, akik edzés álltal formálták magukat, esetleg lányok, akiknek egyszerűen csak otthoni torna vagy egyéb álltal sikerült jó eredményeket elérnetek, kérlek, ha van valami, amit tudnátok ajánlani, akkor ne tartsátok magatokban:)
A választ előre is köszönöm!
Az, hogy vagyok annyira kultúrált, hogy ismerjek szinonímákat és ne oly trágár szavakat használjak, mint a társadalom 99%-a, szerintem nem felém negatív :)
de, figyelj főnök, ha akarod ki tudom másolni az egészet újra és behelyettesíteni "picsa, segg és fosóval" is, ha akarod
Szia!:) szerintem fontos hogy egy sracnak is kerek legyen a popoja, ne ilyen plottyedt 😃 en ezt az edzest tudom neked ajanlani, minden reggel meg szoktam csinalni, szerintem eleg hatasos:
Ennek a csajnak rengeteg videoja van ami kozul tudsz valogatni, illetve amire azt mondja hogy “lab edzes” az boven megy popsira is!
Ez is jo:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!