Milyen övvel kezdek ha belekezdek egy új harcművészeti sportba?
Ha már több éve (4) folytatok egy harcművészeti rendszert (ju jitsu), majd elkezdenék egy másik rendszert, akkor 10 kyu-ról kezdenék ugyanúgy mint mindenki más, vagy lehetséges hogy folytatom a már elért fokozatot?
Jelenleg jiu jitsu, esetleg judo, vagy másik ju jistu irányzat elkezdésén gondolkodok, külön érdekelne hogy hogy zajlik egy rokon irányzat, illetve egy viszonylag távolabb eső irányzat esetén a váltás.
Elsősorban olyanok válasza érdekelne akik részese voltak ilyennek, illetve mások véleményét is szívesen elfogadom. Légyszives írjátok le mit sportoltok és milyen fokozaton vagytok, voltatok
Ha unatkozol,nem kell jobb a kocsmai összeröffenéseknél.Itt eldől,ki az igazi férfi.mekkorát tud valaki ütni, vagy csak a szája jár.Pár ilyen önjelölt, harcedzett pistikének már megmutattam, hogy az öreg bajuszos ha behúzza a jobbhorgot, akkor padló van.
Mikor 10 másodpercen belül hallanak a kocsmában 20 CSATT CSATT, akkor tudják ott vagyok.
Péntek szombat esténként volt már több ilyen minirambo, aki max 3 CSATT megszámolásig jutott, azt dőlt mint a zsákba húzott karácsonyfa a vásárban.
József kőműves 58F
Amúgy fekete övem van a melós nadrágban, dupla csattos, vadnyugatis emblémával.
Ugyanúgy fehér övvel kezded.
Az első válaszoló rendszeresen trollkodik, a való életben bevallása szerint is az a legnagyobb érdeme, hogy négyszer ült.
Akkor menj oda, és győzd meg őket, hogy ne fehérről kelljen kezdened.
József!
Párszor olvastam a hozzászólásaidat, de ez messze a legjobb az összes közül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!