Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom a kockahashoz?

Mit kéne csinálnom a kockahashoz?

Figyelt kérdés

sziasztok az a helyzet hogy szeretnék kockahasat úgy is ha nem feszítem be a hasam (ha befeszítem akkor tisztán látszódik mind a 6 kocka) sokan mondják hogy a legfontosabb dolog a kockahashoz a diéta, de nekem is ezt kéne csinálni? Csak mert nem értem hogy ha diétáznom kéne hozzá akkor miért látszik akkor ha befeszítem a hasam és miért nem amikor nem. Vagy többet kéne hasra edzenem?

minden választ előre is köszi.

2021. dec. 28. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Dőlj neki egy kerítésnek... :-D

[link]

2021. dec. 28. 12:46
 2/4 Akkorok válasza:

Ha jelenleg felesleg van rajtad, akkor kalóriadeficitben kéne enned. (kevesebb kalóriát eszel egy nap, mint elégetsz)

Ha pedig nem, akkor igazából olyan étrendet keress ami bejön neked és működik.

Külön hasra egyébként szerintem felesleges edzeni, ha jársz edzőterembe és összetett gyakorlatokat csinálsz (fekvenyomás, deadlift, guggolás, tolóckodás, vállból nyomás rúddal) az előbb utóbb jön magától.

De ha mindenképp valami has dolgot szeretnél csinálni ajánlom Chris Heria youtube videóit, rengeteg ilyen témájú workoutja van.

2021. dec. 28. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

A kockahas a konyhában készül. Ha befeszíted az izmaidat, akkor kidomborodnak, ezért látod a kockákat. Ha befeszítés nélkül nem látszanak, az azért van, mert zsírréteg fedi öket, amit diétával tudsz lepucolni.

A hasra edzés azt eredményezi, hogy a hasizmod megerösödik, megnagyobbodik. Diéta nélkül ez azt jelenti, hogy a megnagyobbodott izom kijjebb nyomja a felette lévö zsírpárnát, tehát a hasad nagyobbnak fog tünni, mint elötte volt. Látszódni mindenképpen csak akkor fog, ha nem takarja zsírréteg.

2021. dec. 28. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Diéta helyett lehet egészségesebb egy "kis" aerob.
2021. dec. 29. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!