Mennyi kell még a kockahashoz?
Figyelt kérdés
Jelenleg ez a formám:
Mennyi lehet a testzsírom?
Most 180cm és 82 kg vagyok.
Előtte talán több izom is volt rajtam, kb 90 kgval indultam.
Már egy jó ideje rajta vagyok a sixpack témán kalória deficitesen élek de valahogy ez a maxom már két hete stagnálok.
Valami tanácsot tudnátok adni mivel mehetne le a maradék zsír? Illetve ez is lenne a kérdésem, hogy mennyit kéne még leadjak?
2021. jún. 24. 18:35
1/12 anonim válasza:
20 körül sztem.
Hát ha deficitesen élsz, akkor elég egyszerű. Csökkented a kalóriát és kész. Olyan 6-8kg re tippelnék, már most is látszik nagyon kicsit.
2/12 anonim válasza:
Hat meg sok kell hozza.. 20+ tzs. Minel kevesebb annal nehezebb lesz. Ha megallt a fogyas csokkentsd a kaloriat vagy emeld a kardiot
3/12 anonim válasza:
20-25% kb. Ugy minimum 15%ig le kell menni, hogy valamennyire látszódjon, de hogy rendes kockahas legyen, az 10-12 inkább. Kis matek, és ki tudod számolni.
4/12 anonim válasza:
De jo lesz ez már egy 15%nal,van izomtömeg szépen.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor az a 10% tzs kb 6-8 kg lehet tehát 74-72re le kéne menni….
Nem lesz egyszerü de nem adom fel:)
2021. jún. 24. 20:57
6/12 anonim válasza:
Hol van itt izomtömeg rendesen? 🤦 180 centi 82 kiló, meg nézd már meg a képet, tzs 25% körüli. Tudnék tanácsot adni 25 év edzéssel a hátam mögött, de nem fogok mert sovány vagy, tömegelj vissza. Értelme nincs lefogynod még 8-10kilót, mert kb akkor lenne kockás a hasad
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értem azt mondod kevés rajtam az izom és ha felszedek magamra akkor nem kell majd annyit leadjak a kockhasért? Csak a tömegelek megint változtatom a kaja mennyiségét szóval nem igazán értem az mennyiben segítene.
2021. jún. 25. 08:28
8/12 anonim válasza:
Vidd még lejjebb a kcalt, pörgesd meg az anyagcseréd (pl hiit, kardio, kis kávé ha iszol), ha meg végképp nem megy (és mint irtad, stagnálsz), lehet kellene pár nap szünet a diétában. De utóbbi inkább attól függ, mennyi ideje csinálod a diétát.
9/12 anonim válasza:
Teljesen jo izomtomeged van. Kicsi le fog menni de most szalkasitanod kell aztan visszatomegelsz
10/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen gyúrósok írogatnak ide, de ez ha nektek jó izomtömeg, akkor még nem láttatok izmos embert.. Komolyan. Ez olyan sportos kategória, nem rossz, csak nem izmos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!