Ma 87gramm fehérjét ettem, ez mennyire jó érték a kockahashoz?
2: Kockás hashoz 2 dolog kell. Hasizom növelés kalória pluszal, aztán diéta kalória deficittel amíg a zsír nem takarja el a hasizmot. Valamennyire lehet deficitben is növelni az izmot, de csak egy bizonyos szintig és lassabban.
90 gramm körül nagyjából jó lehet a fehérjemennyiség, persze kérdés, hogy minden másra is edzel-e, meg miből vitted be a fehérjét. Ha minden másra is edzel és relatív intenzíven, akkor lehet kicsit kevés.
#3 de a kockás hashoz fogyni kell és ezért vagyok kalória dedicitbe
Amúgy heti 4x edzek másfél órát
5: Igen, de ha nincs hasizmod, akkor fogyhatsz anorexiáig is, nem fog rendesen látszódni:
Persze ahogy írtam, valamennyire deficitben is lehet izmosodni, ha elég fehérje van. Majd meglátod, hogy alakul. Viszont ha heti 4x másfél órát edzel, akkor kevéske az a 87gramm, főleg deficitben. Ezen lehet vitatkozni sokat, de 1.6-2gramm/kg körül ajánlott, ez meg 1.3, szóval én növelném egy kicsit.
#6 anorexia-ig NEM lehet fogyni, ugyanis az anorexia NEM kilók alapján van!!!!!!!!!!!!! Az anorexia velejárója a fogyás, de nem minden esetben van nagyobb fogyás!!! Voltam/vagyok anorexiás, 1 éve, most gyógyulok belőle, inkább nem írom le miket él át egy anorexiás, de látom alapból nem vagy tisztába a szó jelentésével.
Köszi, akkor szerinted mennyit kéne ennem egy nap? Mondjuk 100grammnyit?
7: most lovagolj értelmetlenül egy szón, mert nem fejtem ki 20 sorban, hogy mire gondolok. Így megfelel?
"Ha nincs hasizmod, akkor fogyhatsz addig is, mint a belinkelt anorexiás srác, láthatod, hogy nem fog rendesen látszódni hasizom"
A grammot meg leírtam, 1.6-2gramm/kg közé lődd be. 110-120gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!