Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik ginseng készítmény...

Gyudbal kérdése:

Melyik ginseng készítmény tartalmazza a legtöbb ginsenoidot? Ár/érték arányban melyik éri meg leginkább?

Figyelt kérdés
Edzéshez szeretném használni leginkább, de rengeteg formában kapható, nem tudok kiigazodni, hogy melyiket is kellene fogyasztanom.
2021. márc. 23. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A kérdésedre nem tudom a választ, de segíteni szeretnék így megkockáztatom hogy le leszek pontozva.

A ginseng-el azért óvatosan. Nem ajánlatos csak úgy hobbiból elkezdeni szedni, mert tud bajt okozni. Szívgyógyszert sem kezdesz el szedni magadtól. Illetve az igazi ginseng az nem olcsó. Még sok bolti termékbe is más növényt raknak aminek a latin neve szintén valami ginseng, de ez más növény és pont semmit nem ér. Azt mondjuk szedheted, de azt meg minek?!?

2021. márc. 23. 13:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, én biztos nem foglak lepontozni :)

Egyetemen a vizsgaidőszakban volt ilyen "könyvtári dopping-koktélunk", annak része volt az ampullás (méhpempős) panax ginseng, a gingko, étcsoki, mate tea, magne b6 mellett, akkor az ajánlott nap egy helyett hárommal elég hatékony volt, de persze ez ilyen kb. kéthetes periódus volt mondjuk. Amellett, hogy esténként a barátnő hálás volt, azért kellett 1-2 sör, ami fejbe vágjon egy kicsit, és tudjunk aludni :) Nyilván nem követendő példa, amit írtam, sőt, de bajunk nem lett tőle, és valóban hatékony volt - lehet hallani sokkal ijesztőbb és nem legális eszközökről is ugyanezen cél érdekében.

Mostanában más célra fogyasztanám, meg nagyobb odafigyeléssel, azért fordultam ehhez a forumhoz.

2021. márc. 23. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!