Kicsi Segitség kellene hogy kezdjem Újra az edzést?
17 éves vagyok .
1 évig kondiztam (tömegeltem)
Tul vagyok 2 3 szteroid kurán(naposim ,sustanon,testosteron enantat)
85 k ig mentem fel de utána valamiért hirtelen elkezdtem fogyni és lementem 70 kg ra erőben is gyengültem illetve már nem birtam emelni a sulyokon illetve ha emeltem is hamar vissza estem. igy nyáron pihentem pár honapot és újbol neki akarok kezdeni de hogyan ? 42 es kezeim voltak most talán 38 as :/ soha többet szteroid ! viszont proteineket sem akarok szedni . Mit tanácsoltok mi a titka a gyors fejlödésnek ? valami tanács ? a sok kudarc tán nem tudom mit csináljak . ( szteroidokrol nem kérek olyan válaszokat hogy xar se ér tul fiatal voltam hozzá .)
Köszi :)
Valószínűleg nem tudtad tartani a kaját,illetve szarul vezetted le a kúráidat azért estél vissza.Elb*sztad és kész.
Lehet hogy még mindig alacsony a tesztó szinted és azért nem fejlődsz.Ebben az esetben több verzió van:
-tribulus alapú tesztó fokozó
-Haldrol
-Novedex
A gyors fejlődés titka:szteroid.Máshogy nem lehet.Lassan viszont lehet aminek a titka:normális étrend,edzés,pihenés
Kösz az egyenes választ ! :D :)
Sztem is az alacsony tesztoval lehet a baj bár 4 honap után helyre kellet volna állnia :/ minden esetre megprobálom helyes étrend edzés pihenést összehozni és ha nem sikerül valami teszto fokozo,
4 hónap?Általában fél év amíg normális szintre áll és ennél is több hogy normálisan visszaálljon.
Vegyél 2 doboz Gaspari-Novedexet az úgy helyrerakja hogy csak nézel.
És ha rendesen kajálsz mellé még a fejlődésedet is megdobja
egyébként az étrend-edzés-pihenés szentháromságtól a tesztó szint nem fog hamarabb helyereállni csak a fejlődésre írtam de ez csak jó tesztószint mellett működik.
Ha vannak libidó és potencia problémáid vagy alvászavaraid akkor az 100% tesztó szint.
valószínűleg nem.ha viszont ez sem elég(amit kétlek mert a gaspari a novedex-et prohormon kúra utáni tesztoszteron visszaállításra találta ki) akkor egy klasszikus levezetés kell.HCG,clomid,nolvadex
A kúrát le kell vezetni mert szarban maradsz
novedexet hol lehet kapni még h4xor? Egyszer linkeltél valamit de nem emlékszem melyik kérdés volt.
egyébként néhány erős tesztó fokozó amolyan novedex-szerű:
Alri: Bad ass mass
Alri: Jungle Warfare
Alri: Pro Anabol
Gaspari: Halodrol Liquigels
Gaspari: Halodrol MT
Anabolic Xtreme: Trisorbagen
hajrá!
Ja és proteinek nélkül nem igazán értem milyen izmot akarsz visszapakolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!