Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő amíg megtanulom a...

Mennyi idő amíg megtanulom a spárgát?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban ment utoljára,most 48 éves vagyok,imádok új célokat felállítani magamnak.4 éve az volt,hogy lefogyok 10 kilót,20 lett belőle.

A spárga szerintem nagyon szép és nőies és hát mindig balerina akartam lenni...

Na az már nem leszek,de úgy nem halok meg,hogy még egyszer ne csusszanyjak le spárgába.

Akinek ez sikerült idősebb korában,mennyit gyakorolt,nyújtott naponta és hány hét,hónap kellett hozzá?

2021. dec. 2. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
Ennyi idősen már nem vagy olyan rugalmas, mint gyerekkorodban...
2021. dec. 2. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónap alatt sikerülhet, heti néhány nyújtással.
2021. dec. 2. 14:48
 3/9 A kérdező kommentje:
1/2 most ezzel valami okosat vagy újat momdtál? Egyáltalán nem vagyok rugalmas,de nem ez volt a kérdés.Ezért kár volt ide pötyögnöd ezt a bölcsességet.
2021. dec. 2. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
5 év.
2021. dec. 2. 20:19
 5/9 A kérdező kommentje:
4/4 szar lehet neked akkor😂
2021. dec. 3. 13:42
 6/9 Metionin ***** válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire kötöttek az ízületeid, na meg hogy mennyit nyújtasz. Egyik balettos társam anyukája 50 pluszosan kezdett bejárni a felnőtt kezdőbe 2 éve és nyáron ment le neki a francia spárgája, pont láttam. Előtte nem igazán sportolt. Szóval pár hónap vagy pár év az alapállapottól függően.
2021. dec. 3. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Jólvanna:(((

Neked úgyis előbb fog menno, te annyira ügyes vagy.

2021. dec. 3. 21:48
 8/9 A kérdező kommentje:
7/7 nem vagyok ügyes,csak kitartó.Ahogy letornáztam 20 kilót,úgy ez is menni fog,csak érdekelt olyanok véleménye akik érdemlegesen hozzá tudnak szólni.
2021. dec. 4. 16:40
 9/9 anonim válasza:
Az idő attól is függ, hogy angol vagy francia spárgával van szó.
2023. jan. 28. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!