Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha nem járok edzeni, de van...

Ha nem járok edzeni, de van aktív testmozgás, akkor is hasznos a fehérje por?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Hasznos.
2021. nov. 20. 08:57
 2/8 aker válasza:
59%

Igen, hasznos :)

Fehérjére mindenkinek szüksége van, az izomtömeg csak a mennyiséget határozza meg.

Hogyha nem eszel sok húst, tojást, tejterméket, akkor ez segíthet abban, hogy elérd a napi szükségleteidet.

2021. nov. 20. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Milyen testmozgás??

Sokat sétálsz??

Ha eszel rendesen akkor nem szükséges a táplálék kiegészítő, mert ugye a fehérje por az az.

Kicsit jobb is, ha inkább a tudatos táplálkozásra figyelsz és nem egy extra fehérje löketet viszel be többlet kalóriába ugymond feleslegesen. Lehet, semmi nem tiltja, csak pénz kidobás.

Persze ugye kemény fizikai munkánál már lenne éppen némi hatása, de inkább akkor, ha nem tudsz rendesen táplálkozni és kevés fehérjét viszel be.

2021. nov. 20. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Hat ha nincs rajtad sok izom akkor eleg konnyu bevinni kajabol.. penzkidobas
2021. nov. 20. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Senki ne próbálja ki, edzés előtti port nem vízzel összekeverve ittam meg, hanem egy csíkot húztam az asztalra, és felszippantottam.

10 perc után olyat éreztem mint még soha.

két ampulla szuszi ehhez képest, kutya füle, úgy beütött.

Már olyan energia van bennem, hogy kértem a szomszédtól egy betonverő kalapácsot, 8kg-osat, a dédnagyapám által épített betonkerítésnek mindjárt nekiesek, ami olyan masszív, hogy múltkor kijött egy építőbrigádos csapat, neki estek ütvefúróval, és széttört a gép.Azóta se láttam őket.

Egy órára saccolom a műveletet, ha végeztem írok, gyerökök ez az edzés előtti por, nyálkahártyán felszívódva nem gyerekjáték!!!!

2021. nov. 20. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
A kreatin kapszulakat meg helyezd fel analisan tesa. Ugy a szomszed keriteset is lazan kibontod fel oran belul! 2 ampulla szuszi am tenyleg semmi. Heti 3, 4-5honapig kombozva massal mar aszondom.
2021. nov. 20. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy erre kíváncsi vagyok. Kérdező, mit vársz az aktív testmozgás + fehérje por kombinációtól? Szerinted mi fog történni a testeddel, ha ezt tolod? Mi lesz az eredménye, milyen változást képzelsz el? Izmos leszel tőle, kigyúrt? Vagy ilyenkor mi jár a fejedben?

Tényleg kíváncsi vagyok rá, már nagyon sok olyan kérdéssel találkoztam, hogy "futás mellé szedhetek fehérjét?", meg "biciklizés mellé kreatinnak mikor lesz eredménye?". Az ilyen emberek mire gondolnak, milyen elképzelés van a fejükben az eredményt tekintve. Persze ha a kérdés trollkodás, akkor nyilván semmilyen, de ha nem, akkor tényleg kíváncsi lennék, hogy hogyan képzeled a kombó hatását és látszatát.

2021. nov. 20. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz drágát pisilni, akkor igen. Egyébként meg lásd a 7-es válaszát.
2021. nov. 20. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!