Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 10-20 perces itthoni...

Napi 10-20 perces itthoni edzésnek lenne eredménye?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor elfogadok ötleteket is.

Elsősorban olyan feladatokra gondolok amihez csak én kellek semmi más.

2021. nov. 9. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Az egészségednek biztos nem tenne rosszat némi mozgás.
2021. nov. 9. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Persze, kb én is annyit edzek. Súlyzózok, és nagyon szeretem a powerballt, azt ajánlom neked is
2021. nov. 9. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Nehezebb feladatokat szeretnél, vagy inkább olyanokat, amiknek a nehézsége kimondottan az alacsony kategóriába esik, könnyebben végre tudnád hajtani egyedül, társ nélkül is?
2021. nov. 9. 19:46
 4/12 anonim válasza:
25%

Szerintem igen. Csak néhány tárcsa meg súlyzó meg francia rúd kell és meg is van a kezdő szett.

Otthon az alapokat simán megtudod csinálni.

És később ha esetleg bejön a dolog akkor konditerem.

2021. nov. 9. 20:09
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

Kipróbálhatod a plankolást. Sokféleképpen lehet csinálni, csak pár percet vesz igénybe, ellenben szinte minden izmot megmozgat, erősít, formál.

Mellette csinálhatsz mást is, rengeteg saját testsúlyos oktató videó van fent a neten.

Ja, és a kérdésre válaszolva: napi 20 perc aktív mozgással/edzéssel is szépen fogsz fejlődni.

2021. nov. 9. 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

A semmitől bármilyen mozgás jobb.

Próbáld ki az ml365 21 napos vagy 30 napos kihívást és eldöntöd.

Napi 15 perc.

2021. nov. 9. 20:22
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Mindegyiket megfogadom és utánanézek.

3-as:

Igazából nyilván nem a legnehezebb feladatokat szeretném egyből végrehajtani,hanem kicsit erősödni. Kicsit a kockahas látszódjon,a karomon is kéne izmot növelni. De ne olyan durván képzeld el. Csak látszódjon.

Meg nyilván a cél az lenne,hogy semmi eszköz csak én.

2021. nov. 9. 20:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy fiú vagyok.
2021. nov. 9. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
15-20 per kb egy bemelegítés és nyújtás és akkor még sietsz is.
2021. nov. 9. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Napi 10-20 perc mozgás is jobb, mint napi 0 perc mozgás, ez tény, de arra én azért rohadt kíváncsi lennék, hogy milyen hatékony edzést lehet letolni 10 perc alatt...

20 perc alatt már egy gyengébb intenzitású mozgásformára be lehet melegíteni. És akkor már el is ment az edzésre szánt idő, vagy hogy gondolta a költő? Vannak olyan HIIT workoutok, amikből 20 perc bőven elég, de ezeket is megelőzi egy warm up és egy prehab fázis, majd követi egy nyújtó/hengerező fázis (jobb esetben), szóva legy 20 perces HIIT összességében simán felrúg 50-60 percre.

Az biztos, hogy napi 10-20 perc alatt senki nem fogja megváltani a világot. Arra jó lesz, hogy legalább abban a 10-20 percben az egyén megemeli a fenekét és mozog, továbbá megnyugtatja a lelkiismeretét, de ennyi. Ennél többet ne várjunk napi 20 perc edzegetéstől.

2021. nov. 9. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!