Súlyzós edzésnek mennyi idő alatt van eredménye?
Figyelt kérdés
Nehéz időszakon vagyok túl ami miatt lefogytam és semmi formám nincs.
Egész életemben sportoltam, de soha nem a külső miatt, így nem tudom mire kell figyelni. 20 éves nő vagyok, első sorban fenékre szeretnék izmokat pakolni, de a többi testrészt is fejleszteni szeretném. Heti 3-5 edzést tudok beiktatni. Egyenlőre Pamela Reif edzéseit követtem szalagokkal és súlyokkal, de nem tudom mennyire lesz hatásos (2 hete kezdtem csak el). Tudtok esetleg tippeket adni?
2020. nov. 1. 15:54
1/3 anonim válasza:
Nehéz erre válaszolni. Az első probléma az, hogy nem tudjuk, mit nevezel "eredménynek". A második a genetika. Van, aki gyorsabban fejlődik, más lassabban. Aztán jön az, mennyire jó az edzésed, és mennyire jó az étkezésed. Ha minden jó, akkor is több hónap kell látható változáshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy az étkezésemre nagyon odafigyelek. Még nem tudok akkora adagokat enni, de fokozatosan szoktatom hozzá magamat. Zöldségeket, gyümölcsöket, növényi fehérjéket, olajos magvakat, lassan felszívódó szénhidrátokat fogyasztok nagy részben, a cukros és feldolgozott élelmiszereket kerülöm.
2020. nov. 1. 16:15
3/3 anonim válasza:
Ahogy elso irja. Arra figyelj, hogy mit csinalsz, legyen egy jo edzesterved, biztosits eleg pihenest, rakj vagy rakass ossze kiegyensulyozott es celnak megfelelo etrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!