Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Falra szeretnék fitneszlabda...

Falra szeretnék fitneszlabda (90cm-es) tartót felszereltetni. Hol szerezhetnék be ilyen nagy labdára való labdatartót?

Figyelt kérdés
Köszönöm.
2021. nov. 6. 16:42
 1/5 A kérdező kommentje:
..vagy ki készítene nekem és esetleg felszerelné? (Budapest, Zugló)
2021. nov. 6. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem keszittess.. fabol vagy fembol ami szimpi. Bar en csak beleraknam vmi nagyobb halos zsakba es felakasztanam egy szogre..
2021. nov. 6. 22:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ez volt a kérdésem. Venni vagy készíttetni szeretnék és konkrétumok érdekeltek volna. Ha majdnem megismétled a kérdésem, az nem visz semennyit előre. Ezen kívül egy 90-es labdát hálóba tenni és szögre nem opció, ezért nem is kérdeztem ezt.
2021. nov. 15. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahol falon taroljak ott haloba van altalaba... azon kivul foldon allo allvanyok vannak.. ha keszittetni akarsz falra akk vmi barkacsbolt ahol vagnak is... de nemhiaba nincs ilyen..
2021. nov. 15. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vannak fali állványok is. Tudom, hogy vannak barkácsboltok is. Nem ezek voltak a kérdéseim! Miért jó neked, hogy semmi konkrétumot nem írsz, illetve nem a kérdésemre válaszolsz? Az igen általános válaszod egyáltalán nem segítség.
2021. nov. 16. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!