Ennyi sport elegendő naponta fogyáshoz is?
De most tényleg nem értem. Leírtuk már a dolgokat. A fogyás miatt nem kell aggódj, azt megoldja az éheztető diétád. Ha csak az egészséged megőrzése a cél, akkor napi 30-40 perc aktivitás/mozgás bőven megfelel a céljaidnak. Ha valamilyen (valószínűleg nem létező) formát akarsz tartani, akkor az nem fog menni defictben, úgyhogy oda magasabb kalóriabevitel és egy hatékony edzésterv fog kelleni.
Most te csak provokálni akarod a kommentelőket? Vagy nem vágom. Most miért kérdezel fel engem? Én speciel egy street workout versenyző vagyok, aki heti háromszor végez célzott calisthenics edzést, hetente kétszer kardiózik és hetente kétszer jógázik, úghogy én minden nap sportolok és elég sokat. Versenyfelkészülésben pedig naponta street workoutozok, olykor 3 órát is minimális pihenőkkel, minimális folyadékfogyasztással, csökkentett szénhidrát mellett, szóval hozzám ne akard magad hasonlítani, mert én fanatikus vagyok.
Viszont vannak itt az oldalon hobbi kondisok, küzdősportolók, futó, focisták, úszók, erőemelők is. Mindenki annyit edz, amennyit megkívánnak az igényei.
1 óra alatt semmi nem éget 900kalóriát. :D
Az egy órás gyors futás, ami a leghatékonyabb fogyasztó, az éget 400-500 kalóriát.
Szerintem ez a max, amit veszíthetsz. Helyben futás az nem sport és a görkori sem xD
Mivel bármit is végzel, azt legalább 1 órát kell csinálni, megállás nélkül, semmi pihenő, csak iszol és csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!