Ennyi edzés jó kezdésnek ?
Most kezdtem el egy hete formába lendülni szülés után .( Két hónapos a baba )
Ezt a kardió videót csináltam minden nap plusz előtte 5 perc bemelegítés és levezetésnek 10 perc nyújtás . Ezzel egy időben elkezdtem az életmód váltást is . Szerintetek ez segíthet lefogyni ? Tudom hogy nem fog gyorsan lemenni az a tíz kg ami rajtam maradt de szeretnék jó mozgás formát találni :) Ha van jobb edzés esetleg nyugodtan küldjetek :) köszönöm
25/N
Segíteni segíthet. A fogyás úgyis a bevitt kalóriáktól függ (többet viszel be,mint amit elégetsz,akkor hízol,ha kevesebbet,akkor fogysz).
Úgyhogy a mozgás nem feltétlen szükséges ebből a szempontból,viszont segít,mert többet tudsz enni,valamint ugye egészségmegőrzés és állóképesség szempontjából fontos. (De nem erről kérdeztél,csak gondoltam leírom.)
Szerintem ennél lenne hatékonyabb mozgásforma is,ami kevésbé terheli a pl térdet (az ugrálások nem biztos, hogy olyan jók, főleg akkor,ha van egy kis felesleg is). Én inkább biciklizést/szobabiciklizést, ellipszis trénert vagy valami kevésbé ugrálós dolgot javasolnék (futást sem ajánlom, max valami jó futócipőben,futópályán).
Plusz az 5 perc bemelegítésnél több kéne, legalább 10 perc,de inkább 15. A végén a nyújtásra is rászánnék egy kicsit több időt.
Gratulálok a babához! :)
Szerintem is az étkezés nagyon jó alap . Én nagyon édes szájú vagyok úgyhogy nem volt egyszerű, de valamiért valamit.
Igen az állóképességem is szeretném javítani . Szeretnék egészséges lenni és maradni amennyire csak lehet .
Az elipszis trénerrel szemeztem én is . Lehet át is térek rá . :)
Köszönöm a válaszod és megfogadom a tanácsaid .
Köszönöm szépen ! :) 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!