Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennyi edzés jó kezdésnek ?

Ennyi edzés jó kezdésnek ?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el egy hete formába lendülni szülés után .( Két hónapos a baba )

[link]

Ezt a kardió videót csináltam minden nap plusz előtte 5 perc bemelegítés és levezetésnek 10 perc nyújtás . Ezzel egy időben elkezdtem az életmód váltást is . Szerintetek ez segíthet lefogyni ? Tudom hogy nem fog gyorsan lemenni az a tíz kg ami rajtam maradt de szeretnék jó mozgás formát találni :) Ha van jobb edzés esetleg nyugodtan küldjetek :) köszönöm

25/N

2021. okt. 18. 04:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De hát itt a Gyurcsány van meg a Karácsony. :-D
2021. okt. 18. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Segíteni segíthet. A fogyás úgyis a bevitt kalóriáktól függ (többet viszel be,mint amit elégetsz,akkor hízol,ha kevesebbet,akkor fogysz).

Úgyhogy a mozgás nem feltétlen szükséges ebből a szempontból,viszont segít,mert többet tudsz enni,valamint ugye egészségmegőrzés és állóképesség szempontjából fontos. (De nem erről kérdeztél,csak gondoltam leírom.)

Szerintem ennél lenne hatékonyabb mozgásforma is,ami kevésbé terheli a pl térdet (az ugrálások nem biztos, hogy olyan jók, főleg akkor,ha van egy kis felesleg is). Én inkább biciklizést/szobabiciklizést, ellipszis trénert vagy valami kevésbé ugrálós dolgot javasolnék (futást sem ajánlom, max valami jó futócipőben,futópályán).

Plusz az 5 perc bemelegítésnél több kéne, legalább 10 perc,de inkább 15. A végén a nyújtásra is rászánnék egy kicsit több időt.

Gratulálok a babához! :)

2021. okt. 18. 08:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem is az étkezés nagyon jó alap . Én nagyon édes szájú vagyok úgyhogy nem volt egyszerű, de valamiért valamit.

Igen az állóképességem is szeretném javítani . Szeretnék egészséges lenni és maradni amennyire csak lehet .

Az elipszis trénerrel szemeztem én is . Lehet át is térek rá . :)

Köszönöm a válaszod és megfogadom a tanácsaid .

Köszönöm szépen ! :) 🥰

2021. okt. 18. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én eszek édességeket, amellett kondizom, és mégis fogyok, meg izmosodok. Szerintem, az marhaság, hogy az ember ne egyen édességet egyáltalán. Nem kétpofára eszem, de napi szinten 1 túró rúdi, vagy valami kisebb csokoládé lemegy. Kell a vércukorszint miatt is. Mert eleinte én is elhittem a sok őrültnek, hogy az édesség miatt nem fogok fogyni, ne egyek. Hát nem is ettem... ám edzés közben leesett a vércukrom, és rosszul lettem. Azóta nem dőlök be ilyen hülyeségeknek. Kajában is ha meg van a mérték, illetve a kalóriakeretbe belefér, nehogy már ne egyek azt, amit épp megkívánok, holott leedzem. Szóval ez is marhaság, hogy csak salátákkal lehet elérni valamit meg a gagyi magokkal, nem beszélve erről a kásáról, ami undorító. Én saját tapasztalatból írom, aki csak annyit tett, hogy mértékkel eszik, és edz egy héten 4 alkalommal 1 órát. És aki 100 kilóból lett 63.
2021. okt. 18. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
14%
Zsírt egyé
2021. okt. 19. 17:07
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm a választ . Örülök hogy ezt írtad mert nem szívesen mondok le teljesen mindenről amit szeretek .Neked akkor nagy tapasztalod van a témában . Büszke lehetsz az elért eredményedre, mert azért ez nem kis teljesítmény . :)
2021. okt. 20. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!