Mennyit futtok?

Figyelt kérdés
Pontosabban hány km-t? Heti hány alkalommal? És mennyi idő alatt? És milyen céllal futtok?

2021. okt. 17. 12:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért?

Attól függ mi a célod.

Én pl fizikai felmérőre készülés céljából ahol 7 perc volt a max 2 km-re, 2 kmreket futottam, először kb 17 perccel bírtam ugyanabban a tempóban, a végén 8,5 perc alatt ment pár hónap alatt heti 4 edzés mellett. De ha csak szálkásítottam, akkor az időt néztem, hogy egy 1-2 órás edzés végén 20 percet aerobozzak, mert amúgy vagy 60at kéne, mert 40 után indul be a zsírégetés, de mivel ott már volt egy 1-2 órás edzés magasabb pulzusszámon így nem kellett az a bemelegítő 40 perc csak az égető 20, ami akár több is lehet, de nekem elég volt annyi, meg ki akarja futással tölteni a szabadidejét edzés után.

Heti 3-4 alkalommal.

2021. okt. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!