Lányok tornadressz a testnevelés?
Figyelt kérdés
Lányok?
Szeptemberben kezdtem
a gimnáziumot. Egy sportblokkon.
Testnevelő tanárunk elrendelte, hogy viseljen fekete tornadressz, fehér zokni és fehér cipőt. Nem viselhetünk pólót vagy sportnadrágot. Kizárólag trikóban kell gyakorolnunk.
Tetszik valakinek?
2021. okt. 3. 12:41
A kérdező szavazást indított:
testnevelés
tornadressz
torna
tornaruha
sport
gimnasztika
17 szavazat
1/10 anonim válasza:
könyörgöm bannoljátok már ezt a fogyatékost
4/10 anonim válasza:
Amúgy magadat gimnazista lánynak kiadni, hogy gimnazista lányokat szólíts meg, az nem pedofília?
5/10 anonim válasza:
Így nem a feltett kérdésre lehet szavazni, de nekem nagyon bejön a tornadressz.
6/10 anonim válasza:
erzsi vagyok 39ebes no, es meg ma is szivesen felveszem a kiralykek vagy piros lycra tornaruhamat,foleg telen pizsamakent! jo meleg!
7/10 anonim válasza:
Béla vagyok és a barátnőm tornadresszben kényeztet minden éjjel, imádom az illatát is!
8/10 anonim válasza:
Örülnék neki én is ha igy lenne...
9/10 anonim válasza:
en kimondottan extra-extra nagy meretben keresek tornaruhakat minden szinben hosszu ujjut!
olyan tornaruhakat keresek ami jo egy 189cm/134kg-os nore!
minden megoldas erdekel! keszito is!
S.O.S. TORNARUHA!!!
40N
10/10 anonim válasza:
Nekünk gimibe nem volt kötelező, de páran felvették tesire ruha alá például. Én jártam tornára és megszoktam hogy csak dresszbe edzek, plusz általánosba csak az lehetett rajtunk tesiórákon. Én gimibe nem hordtam mindig de sokszor felvettem, és arra is volt példa hogy csak dresszbe mentem le a terembe tesizni mert épp olyan hangulatom volt. Mivel mi lányok voltunk csak így nem voltak bámészkodó fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!