Lányok! A ti gimitekben kötelező volt tesin a tornadressz?
Figyelt kérdés
És ha igen, végig? (18 év/ 12 oszt)
Lehetet valamit rávenni, ill. a színe is meg volt határozva?
Évszámot és sulit is (ha lehet) írjál, légszi.
2013. febr. 25. 10:19
1/7 anonim válasza:
Ha arra a feszülős tornadresszre gondolsz az nem.. De volt egyenpólónk, ami kötelező volt tesire (sötét kék), illetve természetesen mindenkinek kellett váltó cipő és valami sportolásra alkalmas nadrág..
3/7 anonim válasza:
Már ne haragudj, de 02. 23-án szó szerint kiírtad már ezt a kérdést, még a helyesírási, elírási hibák is ugyanazok! Ezek a következők: "Lehetet" és "légszi".
Lásd az alábbi bemásolt akkori kérdésedet :)
Olvasd ott a válaszokat!
A te gimidben kötelező volt ( lányoknak) a tornadressz tesin?
És ha igen, végig? (18 év/ 12 oszt)
Lehetet valamit rávenni, ill. a színe is meg volt határozva?
Évszámot és sulit is (ha lehet) írjál, légszi.
02-23 11:48
4/7 anonim válasza:
A házirendbe benne volt, hogy kell, de gyakorlatilag egy tanár sem kérte.
5/7 anonim válasza:
Nálunk is egyenpóló van, amihez váltócipő és váltónadrág kell
6/7 anonim válasza:
12 évfolyamos általános iskola+gimibe jártam, és alsóban minenki azt hordott, akkor kötelező volt, de utána lassan kopott ki, én hetedikben hordtam utoljára, de többen is voltak, akik még tizedikben is dresszben tonáztak.
7/7 anonim válasza:
A gimi ahova jártam 2010-ben ott 9. meg 10. osztályba kellett hordani, de vehetünk rá nadrágot meg pólót, vagy melegítőt. Annyit kért a tanár hogy ha torna anyagrész lesz akkor ne viseljünk semmit az egyszerű mozgás végett, ahogyan a fiúknak is javasolta hogy aki tud beszerezhet magának kimondott férfi tornadresszt torna anyagrészre, de nekik akkor kellett hordani atlétát, színe mindegy volt, de kérte tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!