Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A te gimidben kötelező volt (...

A te gimidben kötelező volt ( lányoknak) a tornadressz tesin?

Figyelt kérdés

És ha igen, végig? (18 év/ 12 oszt)

Lehetet valamit rávenni, ill. a színe is meg volt határozva?

Évszámot és sulit is (ha lehet) írjál, légszi.

2013. febr. 23. 11:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem. 24l
2013. febr. 23. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Ööö...dehogyis! :O Mi azt vettünk fel amit akartunk. Nálunk oviban sem volt dressz, nem hogy gimiben. Én egy fekete trénerka (melegítő) nadrágot hordok + egy fehér tornablúzt. Ha melegebb idő lesz akkor pedig rövidnadrágot veszek fel. :) 17L
2013. febr. 23. 11:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Én 2009-ben ballagtam el a gimiből, de egyáltalán nem volt megszabva, miben tornázzunk. Azt viseltünk, amit akartunk.
2013. febr. 23. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem kötelező.

Nálunk tesire elvárás a suli nevével díszített póló, sötét nadrág és valamilyen sport cipő.

Igazából csak a póló amit igazán néznek, a nadrág lehet akár piros is és olyan fazonú amilyet akarsz, a cipőnél is ez a helyzet, valakin tornacsuka van, máson futócipő a harmadikon meg kosaras :)

17/L

2013. febr. 23. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem volt kötelező, csak a fehér póló. (De abból is mindegy volt, hogy milyen.)

6 éve jártam gimibe utoljára.

2013. febr. 23. 12:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem kötelező (és régen sem volt), viszont a póló igen. Hogyha nem az iskola tesipólója van rajtad órán, akkor büntetőznöd kell. Nadrágnál nem számít, milyen. Fehér zokni az kötelező, ha nincs, büntetés. A cipő sem számít, csak legyen rajtad :D (osztálytársam mindig elfelejt hozni).

16/L

2013. febr. 23. 12:39
 7/12 anonim ***** válasza:
igen, kötelező volt, és évfolyamonként volt a színe is. nekünk talán fekete volt. 25 éve :)
2013. febr. 23. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem de volt egyen polo undorito sárga szinben meg egyen gagya de azt senki nem hordta.Én a polot sem pedig kötelezö volt. 22 éves vagyok
2013. febr. 24. 01:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálunk csak általános alsóban volt kötelező. Volt aki felsőben is hordta, de gimben már senki.
2013. febr. 24. 01:34
 10/12 anonim ***** válasza:

#7-hez hasonlóan kb 25 éve: igen, a lányoknak kötelező volt, kék színben, általánosban és gimiben is (vidéki megyeszékhelyen). Én fiú vagyok, és emlékszem, nagyon tetszettek a lányok a dresszben. (Fiúknak kötelezően kék tornanadrág és fehér trikó kellett - bár ez nem volt a kérdés része)

Egyébként érdekességként, abban az időben az oviban mi fiúk is kötelezően tornadresszben tornáztunk.

2013. febr. 24. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!