A te gimidben kötelező volt ( lányoknak) a tornadressz tesin?
És ha igen, végig? (18 év/ 12 oszt)
Lehetet valamit rávenni, ill. a színe is meg volt határozva?
Évszámot és sulit is (ha lehet) írjál, légszi.
Szerencsére nem kötelező.
Nálunk tesire elvárás a suli nevével díszített póló, sötét nadrág és valamilyen sport cipő.
Igazából csak a póló amit igazán néznek, a nadrág lehet akár piros is és olyan fazonú amilyet akarsz, a cipőnél is ez a helyzet, valakin tornacsuka van, máson futócipő a harmadikon meg kosaras :)
17/L
Nem volt kötelező, csak a fehér póló. (De abból is mindegy volt, hogy milyen.)
6 éve jártam gimibe utoljára.
Nem kötelező (és régen sem volt), viszont a póló igen. Hogyha nem az iskola tesipólója van rajtad órán, akkor büntetőznöd kell. Nadrágnál nem számít, milyen. Fehér zokni az kötelező, ha nincs, büntetés. A cipő sem számít, csak legyen rajtad :D (osztálytársam mindig elfelejt hozni).
16/L
#7-hez hasonlóan kb 25 éve: igen, a lányoknak kötelező volt, kék színben, általánosban és gimiben is (vidéki megyeszékhelyen). Én fiú vagyok, és emlékszem, nagyon tetszettek a lányok a dresszben. (Fiúknak kötelezően kék tornanadrág és fehér trikó kellett - bár ez nem volt a kérdés része)
Egyébként érdekességként, abban az időben az oviban mi fiúk is kötelezően tornadresszben tornáztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!