Futás és térdfájdalom?
Ma futottam egyet futópadon, amitől nagyon megfájdult a térdem. Nem utána, hanem mint derült égből villámcsapás, futás közben. Volt már hasonló, akkor túrázáskor történt, ugyanannál a térdemnél (csak az egyiknél). Kinyújtva nem fáj, de ha egy kicsit is behajlítom, akkor a térdhajlatom külső részénél olyan fájdalmat érzek, ami a bokámig hasít. Sportsérülésektől még soha nem éreztem ekkora fájdalmat, ami aggasztó. Csak úgy tudok lépni, hogy egyenesen tartom a lábam. Legutóbb nem tartott sokáig, másnapra már teljesen elmúlt.
Mi okozhatja ezt? Csak szimplán rosszul léptem? Rosszul melegítettem be? Vagy szednem kellene valami porcerősítőt? Érdemes ezzel orvoshoz elmenni?
Sosem értettem, hogy az egészség nevében, az emberek minek teszik tönkre magukat a sporttal, pláne a futással, ami a legrosszabb?
Jó lesz, ha a butaságod miatt sánta leszel, vagy műteni kell?
NE FUSS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!