Kazama kérdése:
Most kezdenék egy súlyzózni. Mekkora súlyú egykezes súlyzókat szerezzek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
23 éves vagyok, és nagyon megelégeltem, hogy satnya vagyok :) Titán koromban (általános iskola) még jól is néztem ki meg minden hála a testnevelés óráknak stb.
Most elegem lett, így elkezdtem futni, kerékpározni, nyújtok stb, és szeretnék súlyzóval is edzeni. Gondoltam szerzek 2 egykezes súlyzót.
A kérdés, hogy mekkora súlyzókat szerezzek?
Én olyan 6-8-ra tippeltem, de nem tudom megfelel-e :)
A válaszokat előre is köszönöm!
Minden jót!
2010. szept. 1. 11:55
11/13 A kérdező kommentje:
Nincs nekem pénzem arra hogy komolyabban elkezdjek edzeni. Bevezetőnek szerintem elég lesz az itthoni kis edzésem, illetve amit a szabadban is megtudok valósítani!
Később persze ez változhat :)
2010. szept. 2. 17:06
12/13 A kérdező kommentje:
Meglestem a Hervisbe van ilyen súlyzó 4000-ért. 10 kg.
Az megfelel igaz? Nem kell 15.000ért vennem :P
2010. szept. 4. 16:14
13/13 anonim válasza:
akkora sulyt válassz amivel tudsz 20 ismétlést azért szenvedve..késöbb veszel rá még tárcsákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!