Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csoportos órákkal is jól...

Csoportos órákkal is jól lehet fogyni, formálódni?

Figyelt kérdés
Heti 4x járok csoportos órára, spinning és alakformálásra. Mellette a kajára is figyelek, ez eleg lehet hosszútávon?

2021. szept. 21. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Hagyjátok már ezt a "formálás". Szánalmas, jelentés nélküli és mindenki csak röhög/okádik tőle.

A kérdésed és a leírásod alapján egyébként se tudunk semmi kézzelfogható választ adni. Itt konkrét kalóriák és makrotápanyagok számítanak, amikről neked szerintem fogalmad sincs.

2021. szept. 21. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
órára gyerekek járnak. Az edzés egyéni dolog. Fogyáshoz megfelelő étrend kell. Izmosodáshoz rendes terhelés.
2021. szept. 21. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem konkrétan gerinctornára vagy ilyen nyugis, lassú órára jársz, akkor igen, simán.

Félreértés ne essék, az is nagyon hasznos, én is járok, csak nem a fogyás a cél vele.

De ha pl. heti 4x lenyomsz egy csoportos tabata, köredzés, step aerobic vagy hasonló pörgős órát, és mellette kalóriadefecitben vagy, akkor fogsz fogyni, az állóképességed, keringési rendszered, izomtónusod is sokat fog javulni, fejlődni, szóval hajrá.

2021. szept. 21. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Formálódni szerintem nem feltétlenül jók. Az ember igazán a saját tempójában, önmagára figyelve tudja elsajátítani azt, hogy hogyan kell egy gyakorlatot helyesen végrehajtani.

Mint cardio, jók ezek az órák, de én jártam sokfélére és az ugrabugra erősítő edzések csak visszafogták a fejlődésem vagy meghúztam valamim a sietségben.

2021. szept. 21. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!