Miért történik ez? Futás közben hamar felmegy a pulzusom, túl magasra. Nem érzem magamat jól, egy idő után ha így folytatom a futást, akkor rosszul leszek.
Több mint egy éve futok rendszeresen és előtte is mozogtam. Nagyon szeretek futni, más mozgásformát nem igazán kedvelek,élvezek, ezért nagyon frusztrál ez az állapot. Arra gondoltam, hogy a probléma eredete talán az hogy túl sokat futok túl sokáig, de nem vagyok benne biztos, mivel próbáltam keveset lassabban futni, de ugyanez a probléma előjött. 18L
Másnak is volt már hasonló tapasztalata?
Vélemények?
csináld úgy mint a szerelemeskedést.
az is egy romantikus dolognak indul általában, szépen lassan gyengéden, aztán a vége mégis a vad csattogtatás lesz.
a futással ugyanígy csináld baba.
ne pedig egyből a közepébe.
Nekem ugyanez a panaszom mostanában.
Előbb ki is írtam a kérdést.
Hát a gyakori esetek ilyenkor hogy vagy túlterhelted magad és stresszreakció a magas kortizol miatt,
vitaminhiány (különösen vashiány, vagy egyéb vérképzéshez szükséges vitaminhiány)
vagy valami koffein-es cuccot szedsz esetleg (nekem volt ilyen korábban a kondizásnál, hogy hiába pörgetett fel a kávé a teremben inkább csak rosszul voltam tőle)
Ezekre tudok gondolni, egy vérképet, vérnyomásmérést megérne a dolog legalább, mert "nem normális" nyilvánvalóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!