Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A chloe ting 2 hetes shred...

A chloe ting 2 hetes shred challenge, akkor is működik szerintetek, ha kihagyom a pihenőnapot, és folytatom az azutáni naptól?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan aki esetleg így csinálta, annak bevált?

Azért kérdezem, mert csak úgy tudnám befejezni ha 12 napig csinálnám, és ha azt a két pihenőnapot kihagynám, akkor pont befejezném.

Köszönöm, ha valaki válaszol❤

2020. júl. 11. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Ez az egyetlen bökkenő számomra chloe ting challange-eiben,hogy nem hagy elég pihenést. Semmiképp ne hagyd ki azt a párat,amit ajánl,mert a testednek szüksége van rá ahhoz,hogy jó eredményt kapj. Én még be is szoktam szúrni napokat,ha látom,hogy nehéz edzés után nincs szünet. Inkább ne csináld végig az egészet,minthogy a pihenőnapot kihagyd.
2020. júl. 11. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
6%
Ezektől ne várj eredményt :D
2020. júl. 11. 23:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem h mit írsz, és ha neked szükséges van pihenőnapra, akkor pihenj. De én 6 éve kézilabdázom minden nap, és én szívesen csinálom a pihenőnapon is, nekem a testem nem "jelez" h most pihenni szeretni. Arra voltam kíváncsi h így is beválhat-e, mert a karantén alatt felszedtem pár kilót...
2020. júl. 11. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Nem kell pihenőnapot tartani, ígyse-úgyse jók ezek a csellendzsek semmire.
2020. júl. 11. 23:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Honnan tudod? Kipróbáltad? Egyébként meg hogyne lenne jó, legalább mozog az aki elkezdeni, és ha csinálod igenis lesz eredménye. Persze aki kicsit túlsúlyosabbak, azoknak nem lesz két hét múlva kocka v lapos hasa, de eredménye attól lesz.

(Nem bántásból, de nem csellendzsek, hanem challenge-k)

2020. júl. 12. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
Ahhoz, hogy hasizmod legyen minimalis hasatasra, annal inkabb alacsony testzsirra van szukseg. a zsirvesztest kaloria deficittel lehet elerni, amiben tobbet segit egy seta, mint ez a video. nyilvan valamennyit erosodni fog a torzsizmod ami mas sportokban jol johet, de egy has kerekkel es plankkel tobbet ersz. attol, hogy hasra edzel nem fogsz onnan fogyni ez nem igy mukodik. a hasizomnak is szuksege van regeneraciora, mint minden mas izomnak, bar igaz kevesebbre. ezert ajanlatos minden 2. napon edzeni, bar eleg fura, hogy hasra edz valaki mashova nem. illetve ha vege a kihivasnak ugyanugy fennt kell tartanod, szoval erdemes egy olyan edzes szokast kialakitanod amit kovetni tudsz evekig
2020. júl. 12. 20:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Utána is edzenék ugyanúgy, és ezekben a videókban nem csak a hasadat edzed. És azt azért nem mond nekem, h a sétától jobban visszafognak jönni a kockáim, mint a videóktól. És nekem egyedül annyi kérdésem volt, hogy ugyanolyan eredményt fogok-e elérni, ha nem tartok pihenőnapot.
2020. júl. 13. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az izom a pihenés közben épül, nem az edzés közben. Úgyhogy az eredmény sajnos nem lesz ugyanaz. Inkább csináld meg úgy a challange-t, hogy két napot kihagysz. Mondjuk a két legrövidebbet akár. Tényleg nagyon jó a program, épén is ezt csinálom most másodszor, és az eredmények magukért beszélnek, en nagyon elégedett vagyok!
2020. júl. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!