Fontos! Miért van ez velem? Mással is van ilyen? (lent)
Nah szóval:
16 éves fiú vagyok.
Van olyan helyzet mikor meg kell védenem magam, és pl. egy olyan gyerek köt belém, akit letudnék csapni és ezt tudom én is. De még is mikor arra kerülne a sor, h üssek egyből el kezd "remegni" a lábam, meg ideges leszek és mint ha kiszállna az erőm.:S
Meg valamikor már tudom, h engem ott azon a bizonyos helyen várnak mert "meg kell beszélni" valamit, már megint előjönnek ezek az érzések.:S
(csak mondom, h az ilyen küzdősportot meg ilyeneket ne írjatok, mert sajna nincs rá lehetőség)
Azt szeretném kérdezni, h mivel tudnám növelni a bátorságomat és az önbizalmamat?
Meg h mással is van ilyen vagy csak velem?
Köszi a válaszokat.:)
Szerintem inkább csak valamitől félsz...Lehet,hogy új dolog.
Megtetted már??hogy megütöttél mást??Vagy még nem??
Meg, de az is olyan félresikerült volt..
Ideges vagyok mindig.:S
Ezeket a tüneteket amiket írsz,az adrenalin okozza.Megfelelő edzéssel meg lehet szokni,aklimatizálódni hozzá,vagy ott van még Mike Tyson kedvenc módszere a majréból hajrá.
Régen volt olyan,hogy bunyó előtt úgy izgultam,hogy csőlátásom lett,teljesen beszűkült a tér körülöttem,de akkor is elsőnek ütöttem.
Sajna ezt a gátlást csak bunyóval lehet orvosolni.Az teljesen mindegy nyersz,vagy veszítesz.Bunyózz!
Oké.;)
Köszi szépen.:)
Esetleg tudnátok adni, bunyózáshoz tippeket, h mire kell figyelni vagy valami?:)
Arra próbálj figyelni szerintem,hogy te irányítsd a szitut ne csak sodródj.Vagyis mindig üss elsőnek a lovagiasságot is elfelejtheted,ha földre került agyonrúgod.
De ha diszkrét akarsz lenni,akkor dulakodás közben szolidan kitörheted/megfeszítheted a gyűrűs/bármelyik ujját.Attól tuti imához térdel bárki.Én is térdeltem már tőle:).
Itt van az új feszítés:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!