Mivan velem? Mással is volt már ilyen? Meg vagyok ijedve. Beteg vagyok, mit tegyek?
18éves lány vagyok, és mostanában komolyan nehezemre esik visszaemlékezni dolgokra. Alapból pörög az agyam, de most 1hónapja nem.
este mikor fáradt vagyok össze vissza beszélek mindent, mint aki részeg...tök összefüggéstelenül gagyogok... ami épp jön másnap meg nemis emlékszem rá. Vagy az előző napokra is múlóan emlékszem... olyan fura, alapból nincs baj velem, jól tanulok, csak szerintem eltunyult az agyam, vagy nemtudom. MIVAN VELEM???
Ijesztő... éjjel is felkelek beszélek barátomhoz meg minden, másnap meg nemis emlékszem azokra amiket mondok vagy cikinek találom hogy zagyvaságok.
Vagy késő éjjel olyan 1-2körül nézek filmet és másnap nemis emlélszem mivolt benne...szinte fáj gondolkodni...
Mint aki részeg és aztán másnapos...szörnyű
Nem tudom miért , de velem is így van:S
Kíváncsi vagyok van-e olyan aki tudja a választ miért.
bár szerintem ezt az Egészség témakörbe kellett volna feltenni:).
de suli időszakban nem volt ez!!! Most kezdődött kb 1hónapja...DE az nekem korábban is feltünt hogy egyáltalán nem birom az éjszakázást, tehát eljönn este 11óraé sén belassulok...ásitozok, majd meghalok...
aztán ha éjjel felkelek, abszolut tudok magamról csak pl ha kérdez vmit a pasim beszélek vele másnap meg alig emléxem, bár ha nem tette szóvá akkor sztem neki nem fura.
Nem volt valamiylen mérgezésed? Egyeztess a kornyezeteddel, mert ha ők is észlelik ezt magukon, akkor rossz a viz, vagy alevego, vagy az étel mar hozamosabb ideje... Legjobb volna a haziorvost is megkerdezni errol, mert ha nala tobb ilyen eset futott ossze, akkor tudja a magyarazatot azonnal, ha meg nem, akkor is elso korben egy vérképet nem árt, ha csinal...
Kerult fém a testedbe néhány honappal ezelott, vagy vettek ki belőle?
Én már 4 hónapja ilyen vagyok. Az agyam is olyan, mintha ki lenne kapcsolva, egyszerűen nem gondolok semmire.
Bár én depressziós vagyok
Szerintem viszont egyáltalán nem normális ilyen mértékű emlékezetkiesés, szétszórtság, ingerlékenység, a leírásod alapján kifejezetten zavartan szoktál viselkedni, térben-időben koordinálatlanul, és nem beszélsz összefüggően.
Menj el a háziorvosodhoz, elküld neurológushoz, és majd ha a doki azt mondja, hogy ez normális, csak kimerültél a nagy pihenésben, akkor legyints rá.
Nem akarlak ijesztgetni, de van, amikor jobb előbb orvoshoz menni, mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!