Mivan velem? Mással is volt már ilyen? Meg vagyok ijedve. Beteg vagyok, mit tegyek?
18éves lány vagyok, és mostanában komolyan nehezemre esik visszaemlékezni dolgokra. Alapból pörög az agyam, de most 1hónapja nem.
este mikor fáradt vagyok össze vissza beszélek mindent, mint aki részeg...tök összefüggéstelenül gagyogok... ami épp jön másnap meg nemis emlékszem rá. Vagy az előző napokra is múlóan emlékszem... olyan fura, alapból nincs baj velem, jól tanulok, csak szerintem eltunyult az agyam, vagy nemtudom. MIVAN VELEM???
Ijesztő... éjjel is felkelek beszélek barátomhoz meg minden, másnap meg nemis emlékszem azokra amiket mondok vagy cikinek találom hogy zagyvaságok.
Vagy késő éjjel olyan 1-2körül nézek filmet és másnap nemis emlélszem mivolt benne...szinte fáj gondolkodni...
Mint aki részeg és aztán másnapos...szörnyű
most meséltem anyámnak... azt mondta neki nem tünt fel, de ő is szokott igy lenni, ettől a nyomasztó melegtől nem csodálja.
És biztosna attól van szerinte is, hogy nincs annyira igénybevéve az agyam és elvagyok szokva a napi rutintól, és sokat punnyadok... de nemsokára suli megint:) Ugylátszik az agyam igényli a folyamatos terhelést és tanulást, suli időszakban sose volt ilyenem:)
nyugi néha velem is szokott ilyen lenni:)
énis ezen voltam megakadva, hogy remélem nincs semmi baj velem:D de csak kikellett pihennem, és főleg nem KONCENTRÁLNI erre! utána észrese veszed(:
az, hogy fáradtan össze-vissza beszélsz az normális
ha éjjel dumálsz alvás közben, az "alvajárás" és szintén nem gond - és erre nem is kell emlékezned
az, hogy éjjel hulla fáradtan filmezel és közben elalszol és másnap nem emlékszel rá szintén nem gond, bár talán le kéne feküdni időben
aludj rendesen, eleget, élj normális beosztás szerint és ha nem múlik a problémád, akkor irány a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!