Nagyon meg vagyok ijedve, szinte egész végig jelen van a hüvelygomba, 32 hetesek vagyunk. Van ilyen mással/másokkal is?
Van olyan, akit végig kísér/t? Eddig még nem volt olyan szer ami huzamosabb időre eltávolította volna belőlem. Mit csináljak? Most is viszketek, de csak kívül, mit javasolnátok rá? Már szégyenlem magam a doki előtt. Ettől még egészséges a babám, ugye? Uh-kon minden ok.Főleg attól félek, hogy szüléskor hogy leszek, meg a pici se kapjon el semmit! Esetleg valami hatásos "házi" módszer?
Köszi a válaszokat
Szia!
Az orvosodnak elvileg a 36. hét körül kell csinálnia egy tenyésztést,amiből kiderül van-e gond,és ha igen mi,azt célzottan lehet kezelni,és elmúlik,mire szülsz.Lehet nem is mindig gomba,de ha igen,addigra ugy is tudni fogják és figyelnek rátok,adhatnak infúziót is,ha kellene,ha nem múlna el addigra a baj.Én is sokat szenvedtem a hüvely folyással,nekem is hol gomba hol baci volt,Ne szégyelld,sajnos van aki fogékonyabb rá.terhesen meg pláne.A babának ettől nem lesz baja,ő ot bent védve van,ha nagyon komoly felfelé terjedő fertőzés lett volna,már gond lett volna,állítólag megrepesztheti a burkot,de ez nagyon ritka,és neked is látod semmi bajod,szval ne aggódj,az a lényeg mire szülsz a doki kikezelje.
Szia!
Engem is végigkísért, én canestent és gynopevaryl-t kaptam felváltva, kb 2 hetente.
Én is már szinte szégyeltem, és engem a doki nyugtatgatott meg, hogy erről abszolút nem tehetek, a terhtességkor sokan nagyon fogékonyak az ilyen jellegű fetőzésekre.
Én a szüléskor is épp használtam a kúpot, 3-ból 1-et tudtam elhasználni, de szerencsére a kislányomnak nem lett semmi baja (nem kapta el a szülőcsatornában, magától a kezeléstől - a kúpoktól - pedig nem lehet baja).
Szülés után jóddal kifertőtlenítenek belülről is, nekem azóta (lekopogom) nincs bajom.
Kerüld az illatosított tisztasági betéted, fertőtlenítsd a fehérneműd, ne menj másnál wc-re.
Ezek lehetnek a praktikák, de mondom, nekem se használt semmi, 2 hetente visszajött.
Gyógyulást!
Boldog babavárást!
8 hetes kislány anyukája
A canestentől nekem is volt egy kis vérzésem, de a gynopevaryl-tól nem, próbáld ki - az kúp, jobban csúszik mint a canesten.
Biztosan nálatok sem lesz semmi baj!
Kitartás, már nem sok van hátra és találkoztok! :)
szia
de jo hogy nem vagyok egyedul ezzel, nekem is hasonló gondom van.ciki nem ciki,de tényleg nem tehetek róla, mégis visszatérő rémálom.most legalább tudom nem vagyok egyedül ezzel. KÖSZÖNÖM, hogy vagytok, mert ilyen dolgokról az ember nem beszél szívesen mégis zavarja a tehetettlenség.Igy legalább van kikhez fordulni annak is aki nem tudja mással megbeszélni a bajait.
32 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!