Miért van ez velem? VAlami fertőzés? Történt mással ilyesmi? (lent)
Szia!
Hát nagyon sajnállak én is ezzel bajlódtam,csak nekem nem urulógiai a probléma,hanem nőgyógyászati.
Először is (amit otthon is tudsz tenni ellen): orvosi medveszőlő tea,zsurlófű vagy cickafark tea-de ezek keverékét is ihatod (gyógyteák)...nem éppen a legfinomabb,de jó!
Ami nekem mindig bevált: Urogin tinktúra, és most természetgyógyász mondta a Propoliszt (csepp vagy szopogatós tabletta,ami szintén jó ilyenre).
Amit eddig leírtam az mind vény nélküli
Ezekkel karban tudod magad tartani,hogy ne legyen rosszabb...
Menj el nőgyógyászhoz,mert lehet,hogy egy baci okozza,amit ki kell tenyészteni!!!!
Okozhatja sokféle baci,akár nőgyógyászati is lehet....
Én voltam: vérvételen,kenet és vizelet tenyésztésen!!
Ha elmész nődokihoz,ezekre szerintem elküld majd,mert nem játék!
Viszont,ha nem akarod,hogy rosszabb legyen,akkor szerezd be azokat,amiket leírtam,azoktól rosszabb nem lesz és igyál rengeteget,nagyon-nagyon sokat,ez fontos!
Jobbulást!!
Ez baktérium lehet. Elkaphatod bárhol: wc-n ülve, vagy ha véletlen nem tiszta kézzel nyúlsz magaddal.Ha tampont használsz,olyankor kell vigyázni.
Szexuális úton is összelehet szedni,mivel a popsi lyuk és a húgycsőkimenet közel van egymáshoz.Mikor együtt vagytok kerülhet be baci a húgycsőbe.Általában Ecoli szokott lenni,amit így összelehet szedni...ez sajnos nálunk nőknél sokszor fordul elő,keress rá.Ilyenkor azt szokták,hogy együttlét után azonnal pisilni kell,így kipisiled az esetlegesen felkerülhetett baktériumokat.
Apropó: Walurinal tőzegáfonya kapszula vagy tőzegáfonya tea-ezek is nagyon jók...:D
Én a helyedben nem próbálkoznék otthon kúrálással,mert a veséidre is ráment...és az már tényleg nem vicc...akár kismedence gyulladást is kaphatsz,és meddővé válhatsz!
Ha meg baci,akkor nem is valószínű,hogy ezekkel kitudod irtani,maximum karbantartani magad,hogy ne legyen rosszabb!
Ilyenkor muszáj ezt a tortúrát megjárni,mert később lehet még ennél is rosszabb lesz.
Amúgy tenyésztésre mész,ki tudják tenyészteni,hogy milyen baci és hogy mire rezisztens...célzottan tudják kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!